Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 21st July 2011, 10:23
rukawa rukawa is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Unhappy ERROR: Connection dropped by IMAP server

I'm seting mailserver by reference http://www.howtoforge.com/virtual-us...debian-squeeze

step by step. until step test SquirrelMail login with user with i'm create in step14.

i'm found return error message in squirrelmail login
Code:
ERROR:
ERROR: Connection dropped by IMAP server.
and when check log of /var/log/mail.err

Code:
Jul 21 14:05:19 mailoffice imapd: test@mydomain.com: No such file or directory
Jul 21 14:20:25 mailoffice imapd: test@testdomain2.com: No such file or directory
what directory It's mean? and how to fix this problem.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 22nd July 2011, 14:05
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,711
Thanks: 1,899
Thanked 2,702 Times in 2,545 Posts
 
Default

did you send a welcome mail to that account before you tried to log in? The necessary directories are created when the first mail arrives.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
courier ldap, error, postfix

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Virtual Users+Postfix+Courier+CentOS problem telnet localhost 25 stinson HOWTO-Related Questions 11 5th February 2011 13:57
Getmail problem cante93 Installation/Configuration 6 20th September 2010 14:40
ISPConfig3 mail doesn't work Marr General 6 1st September 2010 09:32
Can't Ping over VPN RoMiONeT Server Operation 2 4th July 2010 00:19
Webmail problems with only one domain? compner Installation/Configuration 14 16th February 2010 16:59


All times are GMT +2. The time now is 12:43.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.