Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 20th July 2011, 12:51
erosbk erosbk is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 337
Thanks: 49
Thanked 36 Times in 30 Posts
Default AWStats does not calculate last day

AWStats statistics program does not calculate last day of month. As I could see, every day 1 of all months, in stats I can only see the current month, instead of previous month with traffic of the last day.

Is this normal for AWstats in ispconfig? or is just a bug in my installation?
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HOWTO: Run AWStats from the Command Line linus3x Tips/Tricks/Mods 1 22nd October 2010 22:54
Need help setting up or accessing AWStats on 3.0.2 please jwlinux Installation/Configuration 2 17th April 2010 16:38
Awstats config problem Paladinemishakal HOWTO-Related Questions 1 13th February 2009 13:38
Ispconfig + awstats on debian etch Dennis Installation/Configuration 1 19th April 2008 22:57
Suse Ispconfig and AWstats shajazzi Installation/Configuration 4 15th May 2006 23:04


All times are GMT +2. The time now is 09:11.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.