Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 19th July 2011, 18:26
qb7 qb7 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 50
Thanks: 12
Thanked 4 Times in 4 Posts
Smile SSL in domain

I made one ssl certificate in a domain, and not run. When point https://www.mydomain.com in broser, the result is apache http server test Page powered. After this i did erase the certificate and don't run when point http://www.mydomain.com. The result is other domain park in the server. Why? Please hep my to this big problem for my.

ispconfig 3.0.3.2 CentOS. 5.5

Thank
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Postfix not forwarding for some domains flappy Installation/Configuration 3 21st November 2010 17:57
freebsd 7, samba 3, domain controller alexdimarco Suggest HOWTO 6 5th November 2010 16:54
Should I go for dedicated SSL or free shared SSL? What's the deal? calvinrobinson Smalltalk 3 3rd November 2010 17:57
SSL for virtual hosts on one certificate rbartz Tips/Tricks/Mods 8 20th November 2007 17:59
rebuild ssl certificates for domain change whitty Installation/Configuration 1 6th June 2006 12:12


All times are GMT +2. The time now is 08:30.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.