Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 30th June 2011, 12:06
mert mert is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 8
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question No access after installation

Hi there,

I've successfully installed ISP Config to my server (Ubuntu). After installation I cannot access to admin interface.

Code:
The output of "netstat -tap" command is following:

Proto Recv-Q Send-Q Local Address           Foreign Address         State       PID/Program name
tcp        0      0 localhost.localdo:mysql *:*                     LISTEN      4041/mysqld     
tcp        0      0 localhost.lo:submission *:*                     LISTEN      1342/sendmail: MTA:
tcp        0      0 hosted-by.altush:domain *:*                     LISTEN      5253/named      
tcp        0      0 server.mycustomn:domain *:*                     LISTEN      5253/named      
tcp        0      0 localhost.locald:domain *:*                     LISTEN      5253/named      
tcp        0      0 *:ftp                   *:*                     LISTEN      1486/proftpd: (acce
tcp        0      0 *:ssh                   *:*                     LISTEN      1286/sshd       
tcp        0      0 localhost.localdoma:953 *:*                     LISTEN      5253/named      
tcp        0      0 localhost.localdom:smtp *:*                     LISTEN      1342/sendmail: MTA:
tcp        0    240 server.mycustomname:ssh wlan-243170.nbw.t:51364 ESTABLISHED 1597/0
I've searched other threads but couldn't find a proper solution.

Help please
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Webmin upgrade lishaw1968 Installation/Configuration 15 26th August 2010 15:23
Can all the installation and configuration be automated (Kickstart) gabby Installation/Configuration 0 30th January 2010 19:47
ISPConfig installation stops harzlmann Installation/Configuration 4 10th May 2006 08:19
Break during installation TobiasTM Installation/Configuration 4 13th April 2006 14:56
Questions in regards to ISP-Server Setup - Ubuntu 5.10 "Breezy Badger" rbrantley HOWTO-Related Questions 16 10th April 2006 18:26


All times are GMT +2. The time now is 17:56.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.