Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11th June 2011, 19:43
jopa123 jopa123 is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 140
Thanks: 10
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Cannot reach the admin panel

Hey guys,

The server has been running well. So well that I haven't logged into ISPConfig's admin panel in a long time. I tried to log in and get the "Ooops, this link appears to be broken" message on the internal ip address, the external ip address, and the domain. I may have changed the login port at sometime from 8080 to something else, maybe this is my problem?

Anyways, here's the netstat -tap output:

tcp 0 0 localhost.localdo:10024 *:* LISTEN -
tcp 0 0 localhost.localdo:10025 *:* LISTEN -
tcp 0 0 *:mysql *:* LISTEN -
tcp 0 0 localhost.localdo:spamd *:* LISTEN -
tcp 0 0 *:ftp *:* LISTEN -
tcp 0 0 *:ssh *:* LISTEN -
tcp 0 0 *:smtp *:* LISTEN -
tcp 0 0 localhost.localdo:53299 localhost.localdo:mysql ESTABLISHED -
tcp 0 0 192.168.1.99:mysql 192.168.1.99:35203 TIME_WAIT -
tcp 0 0 localhost.localdo:mysql localhost.localdo:53299 ESTABLISHED -
tcp 0 196 192.168.1.99:ssh 192.168.1.25:61717 ESTABLISHED -
tcp6 0 0 [::]:imaps [::]:* LISTEN -
tcp6 0 0 [::]op3s [::]:* LISTEN -
tcp6 0 0 [::]op3 [::]:* LISTEN -
tcp6 0 0 [::]:imap2 [::]:* LISTEN -
tcp6 0 0 [::]:http-alt [::]:* LISTEN -
tcp6 0 0 [::]:www [::]:* LISTEN -
tcp6 0 0 [::]:tproxy [::]:* LISTEN -
tcp6 0 0 [::]:ftp [::]:* LISTEN -
tcp6 0 0 [::]:ssh [::]:* LISTEN -
tcp6 0 0 [::]:https [::]:* LISTEN -
tcp6 0 0 localhost:35593 localhost:www TIME_WAIT -
tcp6 0 0 localhost:45260 localhost:ftp TIME_WAIT -
tcp6 0 0 192.168.1.99%167483:www 119.63.196.7%8191:26200 TIME_WAIT -

It seems to inexperienced me that ISPConfig is not running. My sites are up and running, tho. After researching the problem I tried

"/etc/init.d/ispconfig_server restart"

and I got the message "No such file or directory"

Any ideas? Thanks in advance.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 14th June 2011, 22:02
jopa123 jopa123 is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 140
Thanks: 10
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Still no luck

Quote:
I tried
"/etc/init.d/ispconfig_server restart"
and I got the message "No such file or directory"
Any ideas? Thanks in advance.
Just remembered that ISPConfig 3 does not use init.d.

However, still not sure if ISPConfig is running. I can't find the admin panel login page, but the sites are still up.

Thanks for any help.
Reply With Quote
  #3  
Old 15th June 2011, 08:25
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,736
Thanks: 840
Thanked 5,597 Times in 4,408 Posts
Default

ISPConfig is running on port 8080:

tcp6 0 0 [::]:http-alt [::]:* LISTEN -
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #4  
Old 15th June 2011, 16:38
jopa123 jopa123 is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 140
Thanks: 10
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Thanks, Till.

Any ideas on why I can't get to the admin panel?

Once again, the sites are running. If I go to the domain, the external ip, or the internal ip I get the "It Works" message. But if I add the 8080, I get the "Oops, this link appears to be broken" message.

I have checked the router and it is indeed forwarding the 8080 port to the correct ip, even after a reboot.

Thanks,
Reply With Quote
  #5  
Old 16th June 2011, 09:25
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,747 Times in 2,578 Posts
Default

Are there any errors in Apache's error log?

Does the firewall allow port 8080?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #6  
Old 16th June 2011, 21:52
jopa123 jopa123 is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 140
Thanks: 10
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Falko,

Three odd things in the error logs. Thanks, I am learning how to troubleshoot, here.

1st odd thing:
"[Sun Jun 12 06:31:07 2011] [warn] long lost child came home! (pid 31432)"

2nd odd thing (several of these). This seems like it is my issue:
"[Sun Jun 12 12:14:36 2011] [error] [client 58.218.199.250] script '/usr/local/ispconfig/interface/web/proxyheader.php' not found or unable to stat"

3rd odd thing (many of these):
[Sun Jun 12 14:34:56 2011] [notice] mod_fcgid: call /var/www/example.info/web/index.php with wrapper /var/www/php-fcgi-scripts/web5/.php-fcgi-starter

I will go research the 2nd error above. BTW, port 8080 is definitely open.

thanks
Reply With Quote
  #7  
Old 24th June 2011, 23:20
jopa123 jopa123 is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 140
Thanks: 10
Thanked 1 Time in 1 Post
 
Default

After researching the error above I realize that this is an error that was shown to a visitor (possible hacker attack?). I don't think this the error that is causing my problem.

I did find this, though:

[Sat Jun 11 11:27:33 2011] [error] [client 192.168.1.1] File does not exist: /var/www/80
[Sat Jun 11 11:27:37 2011] [error] [client 192.168.1.1] File does not exist: /var/www/81
[Sat Jun 11 11:34:34 2011] [error] [client 192.168.1.1] File does not exist: /var/www/8080

Does this help?

The sites are all still up and running, I just can't get to the ISPConfig GUI. Where can I check what port ISPConfig is listening on? I very well may have changed it from 8080.

Any other ideas?

Last edited by jopa123; 24th June 2011 at 23:59.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Left hand side of ISPConfig admin panel blank trcinc1 General 5 12th October 2010 03:41
Cannot Login To ISPConfig Admin Panel mr.izzuddin General 10 30th August 2010 21:05
Admin Control Panel Interface Tripytaka Installation/Configuration 1 13th July 2009 05:23
Rename folder -> create new folder equals contents of old folder BlueStream General 20 15th December 2006 04:32
Ispconfig Admin Panel Changes Cause Nics To Lose Ip Addresses jobrien Installation/Configuration 3 21st March 2006 12:12


All times are GMT +2. The time now is 05:06.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.