#1  
Old 20th June 2011, 10:37
samjack samjack is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Postfix not able to send mails

Hello,
i have succesfully installed ISPConfig 3 on centos 5.6 (i386)

when is send a mail with the php mail() function, i read follow message in my panel:

Jun 20 10:20:01 server postfix/smtpd[27422]: connect from server.ttb-ltd.eu[127.0.0.1]
Jun 20 10:20:01 server postfix/smtpd[27422]: lost connection after CONNECT from server.ttb-ltd.eu[127.0.0.1]
Jun 20 10:20:01 server postfix/smtpd[27422]: disconnect from server.ttb-ltd.eu[127.0.0.1]
Jun 20 10:20:01 server dovecot: pop3-login: Disconnected (no auth attempts): rip=127.0.0.1, lip=127.0.0.1, secured
Jun 20 10:20:01 server dovecot: imap-login: Disconnected (no auth attempts): rip=127.0.0.1, lip=127.0.0.1, secured
Jun 20 10:21:45 server sendmail[27558]: p5K8Lj7t027558: from=apache, size=194, class=0, nrcpts=1, msgid=<201106200821.p5K8Lj7t027558@server.ttb-ltd.eu>, relay=apache@localhost
Jun 20 10:21:45 server postfix/smtpd[27559]: connect from server.ttb-ltd.eu[127.0.0.1]
Jun 20 10:21:45 server sendmail[27558]: STARTTLS=client, relay=[127.0.0.1], field=cn_subject, status=failed to extract CN
Jun 20 10:21:45 server sendmail[27558]: STARTTLS=client, relay=[127.0.0.1], field=cn_issuer, status=failed to extract CN
Jun 20 10:21:45 server sendmail[27558]: STARTTLS=client, relay=[127.0.0.1], version=TLSv1/SSLv3, verify=FAIL, cipher=DHE-RSA-AES256-SHA, bits=256/256
Jun 20 10:21:45 server postfix/smtpd[27559]: C4C0727033B: client=server.ttb-ltd.eu[127.0.0.1], sasl_sender=apache@server.ttb-ltd.eu
Jun 20 10:21:45 server postfix/cleanup[27569]: C4C0727033B: message-id=<201106200821.p5K8Lj7t027558@server.ttb-ltd.eu>
Jun 20 10:21:45 server sendmail[27558]: p5K8Lj7t027558: to=jonas.lateur@gmail.com, ctladdr=apache (48/48), delay=00:00:00, xdelay=00:00:00, mailer=relay, pri=30194, relay=[127.0.0.1] [127.0.0.1], dsn=2.0.0, stat=Sent (Ok: queued as C4C0727033B)
Jun 20 10:21:45 server postfix/qmgr[27006]: C4C0727033B: from=, size=631, nrcpt=1 (queue active)
Jun 20 10:21:45 server postfix/smtp[27570]: connect to 127.0.0.1[127.0.0.1]: Connection refused (port 10024)
Jun 20 08:21:46 server postfix/smtp[27570]: C4C0727033B: to=, relay=none, delay=0.17, delays=0.16/0.01/0/0, dsn=4.4.1, status=deferred (connect to 127.0.0.1[127.0.0.1]: Connection refused)
Jun 20 10:21:46 server postfix/smtpd[27559]: disconnect from server.ttb-ltd.eu[127.0.0.1]
Jun 20 10:25:01 server dovecot: pop3-login: Disconnected (no auth attempts): rip=127.0.0.1, lip=127.0.0.1, secured
Jun 20 10:25:01 server dovecot: imap-login: Disconnected (no auth attempts): rip=127.0.0.1, lip=127.0.0.1, secured
Jun 20 10:25:01 server postfix/smtpd[27768]: connect from server.ttb-ltd.eu[127.0.0.1]
Jun 20 10:25:01 server postfix/smtpd[27768]: lost connection after CONNECT from server.ttb-ltd.eu[127.0.0.1]
Jun 20 10:25:01 server postfix/smtpd[27768]: disconnect from server.ttb-ltd.eu[127.0.0.1]
Jun 20 10:27:50 server postfix/qmgr[27006]: 31AE9270327: from=, size=37869, nrcpt=1 (queue active)
Jun 20 10:27:50 server postfix/qmgr[27006]: 30EF5270337: from=, size=631, nrcpt=1 (queue active)
Jun 20 10:27:50 server postfix/qmgr[27006]: 18517270338: from=, size=631, nrcpt=1 (queue active)
Jun 20 10:27:50 server postfix/smtp[27876]: connect to 127.0.0.1[127.0.0.1]: Connection refused (port 10024)
Jun 20 10:27:50 server postfix/smtp[27877]: connect to 127.0.0.1[127.0.0.1]: Connection refused (port 10024)
Jun 20 08:27:50 server postfix/smtp[27876]: 31AE9270327: to=, relay=none, delay=195940, delays=195940/0.01/0/0, dsn=4.4.1, status=deferred (connect to 127.0.0.1[127.0.0.1]: Connection refused)
Jun 20 08:27:50 server postfix/smtp[27877]: 30EF5270337: to=, relay=none, delay=1727, delays=1727/0.02/0/0, dsn=4.4.1, status=deferred (connect to 127.0.0.1[127.0.0.1]: Connection refused)
Jun 20 08:27:50 server postfix/smtp[27876]: connect to 127.0.0.1[127.0.0.1]: Connection refused (port 10024)
Jun 20 08:27:51 server postfix/smtp[27876]: 18517270338: to=, relay=none, delay=1007, delays=1007/0.09/0.01/0, dsn=4.4.1, status=deferred (connect to 127.0.0.1[127.0.0.1]: Connection refused)

can somebody help me?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 20th June 2011, 12:06
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,451
Thanks: 813
Thanked 5,218 Times in 4,090 Posts
Default

Amavisd is not running. Please start amavisd with the start script in /etc/init.d
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 20th June 2011, 12:09
samjack samjack is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

config file "etc/amavisd/amavisd.conf" does not exist, at /usr/sbin/amavisd line 1795
Reply With Quote
  #4  
Old 20th June 2011, 12:12
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,451
Thanks: 813
Thanked 5,218 Times in 4,090 Posts
Default

Please run the command:

ln -s /etc/amavisd.conf /etc/amavisd/amavisd.conf

and try to start amavisd again.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #5  
Old 20th June 2011, 12:16
samjack samjack is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

file or folder doesnt exist....
Reply With Quote
  #6  
Old 20th June 2011, 12:22
samjack samjack is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

i change in /etc/sysconfig/amavisd
CONFIG_FILE="/etc/amavisd.conf"
and restart the service, now its started
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Postfix Timeout after DATA from some emails treeman Server Operation 13 25th September 2013 12:51
How cai remove amavis from postfix ? gabrix Server Operation 16 2nd October 2012 09:58
ftp authentication fails fooboo Installation/Configuration 34 26th March 2010 14:04
CGI and FormMail Cracklefish Installation/Configuration 17 13th October 2009 13:40
Verify email setup meekish Installation/Configuration 28 27th October 2006 15:36


All times are GMT +2. The time now is 11:52.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.