Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 15th June 2011, 15:42
lucho115 lucho115 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 25
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default setup-swraid1-on-a-running-lvm-system-ubuntu-10.04 - SDB dont boot but SDA yes

Hi, iam try to do a setup thats descripted in this how to:
http://www.howtoforge.com/how-to-set...n-ubuntu-10.04

All was ok, but when iam trying to tested a get boot from sda if remove sdb, but if remove sda, sdb dont boot, and say these: cant find the device 8f67c746-fcb9-4735-a3c3-deb113204ae7 and give me a grub console.
So, i reconect sda, boot ok, and run grub-install sda and grub-install sdb again, and then try again to remove sda, now i get that the system reboot when charging grub, so waht happening?
to reference the 2 disk are tested and smart mark like ok without problems.
I put sda ok, and boot ok, but why i cant boot from sdb?
thks and sorry about my english.
bye
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Proftpd + MySQL virtual users, can't connect geekman HOWTO-Related Questions 28 27th September 2010 18:03
How to install OpenOficeOrg 3.0.0 in Ubuntu 8.04 ernesthagger HOWTO-Related Questions 43 23rd December 2008 14:42
Ubuntu 8.10 on DELL PowerEdge SC440 cannot boot karotu Installation/Configuration 2 8th December 2008 22:00
problem with boot from raid - How To Set Up Software RAID1 on a running system (etch) Marsbar HOWTO-Related Questions 5 6th September 2008 23:32
SP-Server Setup - Ubuntu 5.10 "Breezy Badger" - Page 6 (changes) LuisC-SM HOWTO-Related Questions 0 21st April 2006 15:16


All times are GMT +2. The time now is 19:37.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.