#1  
Old 18th May 2011, 06:52
erosbk erosbk is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 337
Thanks: 49
Thanked 36 Times in 30 Posts
Default Hostname - Mail, etc.

I am trying to figure out something about hosting and domain name... my systems hostname right now are all hostnamexx.mydomain.com

I was investigating another ISPs and detected that their server differs from his internet domain name... if I check headers of mails, for example, I detect that a mail was sended by "xserver.anotherdomain.com", and that server is owned by "ispcompany.com".

Is there a problem if my registered domain is the same domain for all the machines? (in hosts, as part of the fqdn) or it should be different? please... if my english sucks, please tell me... (i will try to explain myself better is that is the case)

Thanks in advance, in a few days I will need to define the hostnames of my servers, I depend, right now, from your answers XD

Regards
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 19th May 2011, 17:38
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,727 Times in 2,565 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by erosbk View Post
Is there a problem if my registered domain is the same domain for all the machines?
No, not at all.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to falko For This Useful Post:
erosbk (19th May 2011)
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Postfix Timeout after DATA from some emails treeman Server Operation 13 25th September 2013 12:51
SquirrelMail login not working glenneh Installation/Configuration 13 9th April 2011 20:01
Odd Spam behaviour itsnedkeren Installation/Configuration 1 11th December 2010 14:20
Sending mail ISPConfig 3 but not receivind catza Installation/Configuration 20 19th May 2010 12:47
Core 4: Error Messages on Fresh Install re CTX/SSL jjw Installation/Configuration 30 6th September 2006 12:16


All times are GMT +2. The time now is 13:27.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.