Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 16th May 2011, 16:32
Kyeto Kyeto is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Login on ISPConfig3 problem

Hello,

I'm using ISPConfig 3 since 2010 on Lenny.
I have no problem with it.

But yesterday, i have a problem to log me with admin account or reseller account.
I come back to the login page without error.

If i try to log me with a false account, i have an error :
Username or Password wrong

I have try to reset the admin password but it's the same problem.

A reboot doesn't work ... An update of ISPConfig3 doesn't work.

I really don't know what can i do.

Thanks for your help
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ispconfig 3 cant receive emails lishaw1968 Installation/Configuration 25 19th August 2013 10:37
mail.err warnings and some mail unable to receive HellMind General 4 8th October 2010 19:57
Webmail problems with only one domain? compner Installation/Configuration 14 16th February 2010 16:59
ISPConfig3 Mail Warn Errors reason8 General 3 25th November 2009 13:58
ISPConfig3 FTP problem karazy-k Server Operation 6 3rd September 2009 16:03


All times are GMT +2. The time now is 00:16.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.