Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Developers' Forum

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 9th May 2011, 19:53
MacGoose MacGoose is offline
Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 37
Thanks: 2
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Is there a bug in the left menu in 3.0.3.3?

I wonder since I can't find any reference to a bug in the left menu. But are the left menu in 3.0.3.3 buggy? The headers and the clickable items look the same and it makes it hard to tell them apart.

Is this a bug or a feature - or is it only me?

, MacGoose
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Tags
bug menu

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[OpenFiler / HA] Heartbeat can not activate LVM volume: open file descriptors khamikaze HOWTO-Related Questions 8 2nd February 2010 15:25
High on Lenny - Lvm Mount Problem Serverman Technical 1 23rd June 2009 16:26
kernel compile error/ndiswrapper error Droogie Kernel Questions 1 28th April 2008 21:38
ISPConfig Installation error linuxuser1 Installation/Configuration 4 26th February 2008 06:38
ERROR: The PHP binary coming with ISPConfig does not work properly on your system! qvindesland Installation/Configuration 22 21st May 2007 16:05


All times are GMT +2. The time now is 08:27.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.