#1  
Old 6th April 2011, 12:42
Captain Captain is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 285
Thanks: 79
Thanked 7 Times in 6 Posts
Exclamation Move websites problem

Hello!

I have a problem with web site moving via ISPConfig 2.2.38.
When I try to do it, ISPConfig tell me:
"The website has been moved to the customer you specified."

But nothing happens.
Reseller is the same.
I have suphp.

Please help.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 10th April 2011, 18:44
Captain Captain is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 285
Thanks: 79
Thanked 7 Times in 6 Posts
 
Exclamation

May be problem with dir, and file access?

Need some disition.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
postfix problems with smtp linkdeb Server Operation 13 15th March 2014 17:58
MySQL Error Nolan Installation/Configuration 12 16th February 2011 02:15
postfix/cleanup: warning: virtual_alias_maps map lookup problem penkku Server Operation 1 11th February 2011 13:48
Random "forbidden" error with websites kokez Installation/Configuration 33 24th July 2007 13:21
Joomla move to ispconfig from ensim fedora cache problem s2angel General 2 2nd February 2007 18:45


All times are GMT +2. The time now is 22:46.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.