Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 1st April 2011, 13:49
jhs jhs is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default VMware server 2.0.2 vmnet problem

I have some problems with installing VMware 2.0.2, and i dont know if this is the right place to ask.

I'm installing VMware server 2.0.2-203138

I'm running Debian kernel 2.6.32-5-686

I'm using GCC-4.3 (To avoid VMware to crash)

And this is the place its going wrong in the configuration:

Code:
Building the vmnet module.

Using 2.6.x kernel build system.
make: Entering directory `/tmp/vmware-config72/vmnet-only'
make -C /lib/modules/2.6.32-5-686/build/include/.. SUBDIRS=$PWD SRCROOT=$PWD/. modules
make[1]: Entering directory `/usr/src/linux-headers-2.6.32-5-686'
  CC [M]  /tmp/vmware-config72/vmnet-only/driver.o
  CC [M]  /tmp/vmware-config72/vmnet-only/hub.o
  CC [M]  /tmp/vmware-config72/vmnet-only/userif.o
In file included from /tmp/vmware-config72/vmnet-only/userif.c:56:
/tmp/vmware-config72/vmnet-only/compat_wait.h:78: error: conflicting types for ‚poll_initwait‚
/usr/src/linux-headers-2.6.32-5-common/include/linux/poll.h:70: error: previous declaration of ‚poll_initwait‚ was here
make[4]: *** [/tmp/vmware-config72/vmnet-only/userif.o] Error 1
make[3]: *** [_module_/tmp/vmware-config72/vmnet-only] Error 2
make[2]: *** [sub-make] Error 2
make[1]: *** [all] Error 2
make[1]: Leaving directory `/usr/src/linux-headers-2.6.32-5-686'
make: *** [vmnet.ko] Error 2
make: Leaving directory `/tmp/vmware-config72/vmnet-only'
Unable to build the vmnet module.

For more information on how to troubleshoot module-related problems, please
visit our Web site at "http://www.vmware.com/go/unsup-linux-products" and
"http://www.vmware.com/go/unsup-linux-tools".

Execution aborted.
I really hope someone can help me with this problem.

Best regards
Jonas Schwartz

Last edited by jhs; 1st April 2011 at 14:34.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 3rd April 2011, 20:00
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: LŁneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,730 Times in 2,568 Posts
 
Default

Can you try this? http://radu.cotescu.com/how-to-insta...dora-opensuse/
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
debian, vmnet, vmware

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
php Apps email not going through palkat General 8 21st September 2011 05:35
Not working emails (DNS and postfix problem?) shekiman Installation/Configuration 9 1st March 2011 16:25
Debian 5 Ajax error + network interface always shutting down ev0css Installation/Configuration 3 5th June 2010 12:58
BIG Problem Postfix issue admins Installation/Configuration 11 13th November 2009 10:05
Problems with Postfix Mysql Courier PatrickAdrichem Installation/Configuration 3 13th April 2007 15:44


All times are GMT +2. The time now is 11:31.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.