Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 31st March 2011, 04:05
smartman192 smartman192 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default DNS ISSUE! AHHH Cannot access my server on one certain isp

So, after a few complaints from customers. I looked into it and found out that on certain a certain network my servers are not accessable. I cannot ping them, or anything.

The network in question is CenturyLink and possibly Sprint. (One in the same I know but seems to work on sprint)

My servers are on Comcast's network, never had any issue with them. I checked all my ip's and all are in good standing with everything. So nothing is blocked.

So can anyone in the world shed some light on how to resolve this? It's not like CenturyLink is the greatest at customer service.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Tags
centurylink dns server

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Statistic not working mzo Installation/Configuration 49 20th April 2011 12:19
SSL don't work please help me walner8080 Installation/Configuration 8 26th September 2010 12:07
ISPconfig setup - DNS, router and general access problems ingvar Installation/Configuration 6 31st July 2010 13:13
What can be wrong martin_rudowicz Installation/Configuration 9 11th May 2008 19:42
subdomain and mail relay configuration aranthorn Installation/Configuration 24 3rd September 2007 22:53


All times are GMT +2. The time now is 00:26.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.