Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Developers' Forum

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 30th March 2011, 11:24
NdK NdK is offline
Member
 
Join Date: Jul 2009
Location: Bologna, ITA
Posts: 41
Thanks: 1
Thanked 3 Times in 1 Post
Unhappy Bad permissions when changing client

Hello.

I just moved a website created by admin to another client, and noticed that files and directories still had "client0" group.
Even in open_basedir there was still the old client.

Hope it's easily fixable.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Intel 82815 Video Card & Ubuntu 8.10 harvey527 Kernel Questions 8 5th November 2010 14:51
Being Spammed/Hacked/Probed not sure PLEASE HELP! kresser General 10 29th October 2010 17:25
Squirrelmail login failure Cracklefish Installation/Configuration 9 30th June 2010 20:38
Can't access to my website - after install problem pallermo Installation/Configuration 18 4th June 2010 13:29
Mail Sent and Received but failure notice delivered badbandit83 General 7 2nd February 2006 21:50


All times are GMT +2. The time now is 04:54.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.