Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 8th March 2011, 22:19
talkingnews talkingnews is offline
Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 65
Thanks: 15
Thanked 5 Times in 5 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by till View Post
The file /proc/user_beancounters exists in the vps as well if openvz or virtuozzo is used as virtualisation system. So if you dont have that file, it simply means that your provider uses a different virtualisation software.

I still believe that its a resource problem. A server that is installed according to the perfect setup guide that uses normally more then 250 MB RAM.
OK, but I have turned off EVERYTHING to do with mail, spam, smtp, imap and all the bits that come with it. MySQL is tweaked to limit memory usage, so I can't understand how this server.sh uses over 200Mb of my free RAM plus another 512Mb of swap, just to, for example, configure a vhost to be non-ssl and restart apache. And when I do it manually and it works OK, the whole process barely takes 3-4 seconds and the memory bar hardly flutters at all.

I can run a complex large sound encode using lame on an 80Mb file, but ispconfig needs more than this just to run a shell script? Seems odd.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #12  
Old 8th March 2011, 22:34
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,495
Thanks: 835
Thanked 5,534 Times in 4,352 Posts
 
Default

Then you can only try to debug the scripts step by steps. There must be a difference in your system when you use the shell and cron. Maybe you installed something manually which is not in the normal paths that are used for that Linux distribution which causes a script to fail. Compare your path variable with the one that is set in the server.sh script.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
jobqueue

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
yum issues el-sid Installation/Configuration 4 10th August 2011 12:01
setting up a media server centos 5.2 asphix20 HOWTO-Related Questions 2 9th December 2009 17:37
Courierr Errors were encountered while processing AsDsL General 1 30th November 2009 09:03
How to install OpenOficeOrg 3.0.0 in Ubuntu 8.04 ernesthagger HOWTO-Related Questions 43 23rd December 2008 15:42
Help....package missing sbovisjb1 Installation/Configuration 3 31st March 2006 12:14


All times are GMT +2. The time now is 22:55.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.