Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 28th February 2011, 10:45
manarak manarak is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 263
Thanks: 32
Thanked 6 Times in 5 Posts
Default Bug in Autoresponder management

There is a small bug in the form where the autoresponder is set.

It typically occurs when you typed in an autoresponse text with linebreaks.

When the autoresponder expires, try to activate it again without changing the start and end dates.

There will be an error message telling the end date can't be in the past.

And the autoresponder text will be displayed, this time with formatting characters such as \n
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ffmpeg Video support for ubuntu 7.10 [suphp-ispconfig] amaurib Installation/Configuration 13 16th February 2010 18:26
Howto deploy identity management.. wxiluo Server Operation 0 24th September 2009 11:32
ISPConfig3 - Autoresponder unreliable in Lenny Tezux HOWTO-Related Questions 4 21st June 2009 15:08
Autoresponder BUG on Debian Lenny andypl General 1 29th April 2009 12:45
User&Email account management (feature request or bug) Norman Developers' Forum 3 18th September 2008 19:18


All times are GMT +2. The time now is 19:54.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.