Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 21st February 2011, 06:37
qqwong qqwong is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 18
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Cannot connect to the server after a new installation of ispconfig 3 on openSuse 11.3

I have just installed ispconfig 3 on an openSuse 11.3 server. After rebooting, from outside, I can ping my server, but I cannot connect to the server using ssh. I got "Connection refused". Also, I got "The connection was reset" when I connect to the server on both port 80 and port 8080 using a browser.

I have check the server from the console that the Suse firewall is not running. I can ssh or connect to port 8080 or port 80 on the server itself.

My router does not have firewall, either.

Can anyone help or give me some ideas on how to find out where the connection is being blocked? Thank you in advance.

Wai
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 21st February 2011, 13:22
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 37,015
Thanks: 840
Thanked 5,652 Times in 4,461 Posts
 
Default

If you can connect to the ports locally on the server, then its a problem witha firewall or router. Please check your router settings and ensure that you forwarded all ports that you want to access from outside from your router to your server.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What can be wrong martin_rudowicz Installation/Configuration 10 1st December 2014 10:13
php Apps email not going through palkat General 8 21st September 2011 06:35
ISPConfig 3 Send/Receive mail not working. Acidut General 6 4th April 2010 12:24
ISPConfig3 Mail Warn Errors reason8 General 3 25th November 2009 14:58
Can't send mail [Lenny ISPConfig 3] Deficit HOWTO-Related Questions 2 14th June 2009 15:30


All times are GMT +2. The time now is 10:46.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.