Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 14th February 2011, 01:55
denmaddog denmaddog is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 13
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation Jailkit not working ISPConfig

I have setup my server based on tutorial Howto perfect server ISPConfig Ubuntu 10.10, but Jailkit isn't working. When I add shell user to some site and choose "Jailkit"( options are "None" and "Jailkit" ) option and then login via ssh as that user, the user can browse all system. Outputs are:

tail -f /var/log/auth.log

Feb 12 16:58:43 www sshd[4370]: Accepted password for bojana from 10.13.1.56 port 2128 ssh2
Feb 12 16:58:43 www sshd[4370]: pam_unix(sshd:session): session opened for user bojana by (uid=0)
Feb 12 16:58:44 www sshd[4370]: pam_unix(sshd:session): session closed for user bojana

/etc/passwd

web3:x:5006:5005::/var/www/clients/client1/web3/./home/web3:/bin/false

bojana:x:5006:5005::/var/www/clients/client1/web3/./home/bojana:/bin/bash

/etc/init.d/jailkit restart

Stopping jailkit: jk_socketd/usr/sbin/jk_socketd: no process found

done.

Starting jailkit: jk_socketdversion 2.13, no sockets specified in configfile /etc/jailkit/jk_socketd.ini or on commandline, nothing to do, exiting...

done.

It seems like Jailkit is not properly configured. I tried updating ISPConfig and reconfiguring services but problem remains.

Please can you help me solve this.


Zeljko
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Tags
ispconfig, jailkit, jailkit problem

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
jailkit not working on ISPconfig v 3.0.2 Debian Lenny jwlinux General 14 5th May 2011 16:03
The autoresponse is not working with ISPConfig 3.0.1.4 voltron81 Installation/Configuration 4 13th October 2009 13:03
ISPConfig 3.0.0.7 Beta released till General 78 24th December 2008 11:47
ISPConfig 3.0.0.5 Beta Released till General 77 23rd July 2008 12:14
Working through the ISPConfig source code catdude General 1 25th August 2007 08:38


All times are GMT +2. The time now is 07:19.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.