Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 13th February 2011, 00:33
GoremanX GoremanX is offline
Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 50
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Occasional FastCGI Error on Ubuntu 10.04

Using the "Perfect Server" howto for Ubuntu 10.04 and ISPConfig 3.0.3.2

I've been trying to track down this error for weeks now, it's driving me nuts.

Every once in a while, site visitors using Firefox (on any OS) get the following error on the home page of the site:

Code:
Content Encoding Error

The page you are trying to view cannot be shown because it uses an invalid or unsupported form of compression.
This only happens rarely (maybe once every 100 tries? I can't reproduce it reliably), and reloading the page fixes it right away. I wouldn't even mind so much if it wasn't always on the home page.

IE8 also gets hit with this problem, but instead of displaying an error page, it drops down to "compatibility mode" and renders the page horribly.

On the server, whenever this error page comes up, I get the following entry in the error log:

Code:
[Sat Feb 12 18:20:28 2011] [warn] (104)Connection reset by peer: mod_fcgid: error reading data from FastCGI server, referer: http://www.friendlyphotozone.com/home/fpz-news?start=8
[Sat Feb 12 18:20:28 2011] [warn] (104)Connection reset by peer: mod_fcgid: ap_pass_brigade failed in handle_request function, referer: http://www.friendlyphotozone.com/home/fpz-news?start=8
I've tried looking this up everywhere I can think of, but can find no solution. It never happened on my old Ubuntu 9.10 server, but that one's long gone now.

What can I do to diagnose and solve this?

edit: I'm using the default wrapper script generated by ISPConfig to load fcgid.

Last edited by GoremanX; 13th February 2011 at 00:37.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vmware server 2.0.2-x with Ubuntu server 10.04 VMware Remote Console Plug-in letsharehowto HOWTO-Related Questions 12 6th December 2011 20:23
postfix-policy pb with How to:iRedMail 0.6.1: Open Source Mail Server On Ubuntu 10.04 snarf77 HOWTO-Related Questions 9 17th September 2010 11:35
Problem send/receive Courier+Postfix+Squirrelmail Pirk Installation/Configuration 2 21st May 2010 13:26
Connection timed out on intermail outgoing mails gouravgarg Server Operation 6 5th March 2010 20:31
Unbale to login to Postfix from webmail wasimriz HOWTO-Related Questions 5 6th April 2009 13:49


All times are GMT +2. The time now is 17:38.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.