Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 5th May 2006, 13:28
protocol protocol is offline
Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 30
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default User Login Problem

Hello all

On a machine running the latest version of ISPConfig, i have created one site, and within this site i have created one user, and this user is 'administrator' and also has an e-mail address corresponding to him.

I can not log-in as that user, not with ftp, not with pop3.

I tried changing the password (via ISPConfig) and the problem remains.

Yes, the user appears in /etc/passwd.

Any ideas?

Best Regards
Panos
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Statistic not working mzo Installation/Configuration 49 20th April 2011 12:19
Details on problem /mailuser login and more (long) linutzy Installation/Configuration 11 15th February 2006 18:45
User login only throws "incorrect user/password" gowap Installation/Configuration 2 12th February 2006 01:23
Problem with POP3 Login masterkain Installation/Configuration 6 15th January 2006 18:11
Total Frustration-HELP palkat Installation/Configuration 17 3rd September 2005 17:28


All times are GMT +2. The time now is 19:56.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.