Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 3rd February 2011, 22:11
dinsdale dinsdale is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 18
Thanks: 2
Thanked 5 Times in 3 Posts
Default [solved] various timeouts on server - dashboard timeout

Hi,

I've noticed some strange timeouts on my ispconfig server. It appears that everytime when some remote content is fetched via PHP this results in a timeout. Here are some examples.

Log on to ispconfig:
the file dashboard.php takes 2.0 minutes (times out) until the page fully loads. In the source code I have the line:
$new_version = @file_get_contents('http://www.ispconfig.org/downloads/ispconfig3_version.txt');

a google javascript plugin looks up a long/latitude destination and the page hangs for 2 minutes and the plugin doesn't load

I cannot update TYPO3 Extensions remotely in the extension manager - it times out after 2 minutes

What could lead to these problems? I have a seperate development server running the same OS/ISPconfig version withouth these problems. Only difference is that on the dev server I didn't change the hostname manually in the config files and that it's not behind a external firewall. Also the dev server is a single server install and the webserver is distributed between email/web. both have allow_fopen enabled. What does like it sound to you what could be the problem?

I'm currently using ispconfig 3.0.3 on ubuntu 10.04

Last edited by dinsdale; 22nd February 2011 at 17:00. Reason: errors
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Tags
firewall, fopen, timeout

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Not working emails (DNS and postfix problem?) shekiman Installation/Configuration 9 1st March 2011 16:25
SSL don't work please help me walner8080 Installation/Configuration 8 26th September 2010 12:07
Email doesn't work... Ventzy Installation/Configuration 1 14th February 2010 11:49
I don't recieve mail. privir Installation/Configuration 2 3rd June 2009 22:08
Administrator receive empty mail ??? Stanev General 16 7th April 2006 20:56


All times are GMT +2. The time now is 12:07.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.