Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #21  
Old 1st February 2011, 17:09
wachira wachira is offline
Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 52
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Nope its not a virtual machine. Whats happening is its not allowing me to log in to the UI of ispconfig 3 when i put in my username and password it says incorrect user or password with error 1 Name:  Screenshot.jpg
Views: 199
Size:  35.6 KB

Last edited by wachira; 1st February 2011 at 17:26.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Spamassasin markasjunk2 roundcube plugin HyperAtom General 1 17th November 2012 21:19
Can't log me in the ISPConfig thaibinhtt Installation/Configuration 3 7th March 2009 16:16
missing webalizer stats bolero Installation/Configuration 15 12th November 2008 17:28
Outlook does not Authenticates aberrio Server Operation 30 1st November 2007 20:21
No ftp login for ispconfig-webuser agri Installation/Configuration 12 19th March 2007 11:06


All times are GMT +2. The time now is 02:05.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.