Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 28th January 2011, 08:30
jluros jluros is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 14
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Send Copy To / Maildrop filter forwarding not working

I tried creating a new mailbox on one of the domains hosted on my server which is a catchall for the domain. Mail gets delivered to the user fine, but forwards are not, using either the "send copy to" option or a custom mail filter recipe in the form cc "!user@forwardrecipient.com"

Any thoughts?
Attached Files
File Type: txt main.cf.txt (4.2 KB, 203 views)
File Type: txt master.cf.txt (5.4 KB, 180 views)
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Tags
catchall, email, forwarding, maildrop

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
maildrop problem zond Installation/Configuration 2 16th July 2009 12:00
filter not working in 1.1.0 thewebbie General 6 5th July 2007 20:53
Filter Behavior & null Attribute in Tomcat anw Programming/Scripts 5 28th May 2007 18:41
Spam Filter possibly not working correctly wmrwl HOWTO-Related Questions 3 28th October 2006 19:00
perfect setup suse 10 - phpmyadmin & mysql question reddog Server Operation 7 17th June 2006 13:59


All times are GMT +2. The time now is 14:21.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.