Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Tips/Tricks/Mods

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 25th January 2011, 14:21
Germanius Germanius is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: Hannover
Posts: 119
Thanks: 37
Thanked 26 Times in 16 Posts
Default

Yes, it works. I can send you a testversion, if you want to try it.
Please write me a PM.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #22  
Old 1st February 2011, 17:38
Germanius Germanius is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: Hannover
Posts: 119
Thanks: 37
Thanked 26 Times in 16 Posts
Default

Version 1.0.1 is out now!
Reply With Quote
  #23  
Old 4th February 2011, 03:58
otacon otacon is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 109
Thanks: 5
Thanked 5 Times in 5 Posts
Default

so I bought it.... where do I download it? I cant find it.
Reply With Quote
  #24  
Old 4th February 2011, 06:55
skoena skoena is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Emmen, Netherlands
Posts: 416
Thanks: 76
Thanked 12 Times in 10 Posts
Send a message via MSN to skoena Send a message via Skype™ to skoena
Default

Quote:
Originally Posted by otacon View Post
so I bought it.... where do I download it? I cant find it.
You will get it via email from Germanius.
Reply With Quote
  #25  
Old 10th February 2011, 19:08
mmidgett mmidgett is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: Mooresville, North Carolina - USA
Posts: 112
Thanks: 5
Thanked 14 Times in 13 Posts
Default

I see that the requirement are that I need IonCube. Is this something that I have to purchase?
Reply With Quote
  #26  
Old 10th February 2011, 21:52
Germanius Germanius is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: Hannover
Posts: 119
Thanks: 37
Thanked 26 Times in 16 Posts
Default

No, you dont have to purchase that - it is free.
But you already have that installed on your webserver if you use WHMCS, because WHMCS needs this also.
Reply With Quote
  #27  
Old 18th February 2011, 08:44
serverstage serverstage is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 19
Thanks: 1
Thanked 3 Times in 2 Posts
Default

I can't seem to find a place to automatically set the IP Address instead of the default '*'

Is this a setting in WHMCS or in ISPConfig? Or should I look at modifying ISPConfig files?
Reply With Quote
  #28  
Old 18th February 2011, 08:49
Germanius Germanius is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: Hannover
Posts: 119
Thanks: 37
Thanked 26 Times in 16 Posts
Default

All of your existing websites have '*' selected in ISPC? Then you should add an IP-Address and switch the sites from * to the correct IP.

rudolfpietersma described it here:
Quote:
I also did not have an IP address added in ISPC3.
(via System>Server IP addresses>Add new IP address)

Changed all website from * to the IP address.
If you changed the first website to a IP, all others will not work anymore. But don't worry, go on changing every site. All sites you changed will work.
Reply With Quote
  #29  
Old 18th February 2011, 08:57
serverstage serverstage is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 19
Thanks: 1
Thanked 3 Times in 2 Posts
Default

Yes, I've switched them over to IPs instead but new sites are added by default with '*'. It should be the IP of the Server instead for new sites.
Reply With Quote
  #30  
Old 18th February 2011, 09:02
Germanius Germanius is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: Hannover
Posts: 119
Thanks: 37
Thanked 26 Times in 16 Posts
 
Default

If you add them via WHMCS than have a look at your serversettings "Setup - Servers - Edit a server". There you have to set up the correct IP Address, the same as you use in ISPC for all existing sites.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Freeradius and Mysql uvstudios HOWTO-Related Questions 4 19th February 2014 12:11
ISPConfig 3 - CentOS 5.4 - SSL Problems!?! owainbaber Installation/Configuration 4 26th July 2011 17:12
ISPConfig3 mail doesn't work Marr General 6 1st September 2010 09:32
What can be wrong martin_rudowicz Installation/Configuration 9 11th May 2008 19:42
subdomain and mail relay configuration aranthorn Installation/Configuration 24 3rd September 2007 22:53


All times are GMT +2. The time now is 06:19.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.