Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Tips/Tricks/Mods

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 7th January 2011, 18:13
radim_h radim_h is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: Prague, Czech
Posts: 420
Thanks: 33
Thanked 24 Times in 19 Posts
Send a message via ICQ to radim_h
Default Move Spam Emails to Junk directory by default? Spamfilter = Normal by default?

Hello,

is there any option to have
mailfiter "Move Spam Emails to Junk directory"
set by default for each mailbox?

Regular BFU will never turn any kind of mail filter on, and then people are complainign that they are getting spams into inbox

i Tried to change
move_junk=y as default in table mail_user , but its not enough..
for new user Move Spam Emails.. is checked in in ISPC, but sieve script is not on place..
i have to uncheck this option in ISPC and then check it back if i want to right /var/vmail/domain/user/.sieve script on place

--------------

It will be beautifull have also the choice
Mail Domain => Spamfilter => Normal
Mailbox => Spamfilter => Normal

selected by default with all new email domains and all new mailboxes..

Something as default "Email Domain/Mailbox" template....



i'm using Ubuntu 10.04LTS + Dovecot

Last edited by radim_h; 7th January 2011 at 18:24.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Install failure -- Apache 1.3 missing? Allen15 Installation/Configuration 11 24th February 2009 09:53
ISPConfig install issues... flyingaggie Installation/Configuration 2 18th July 2008 10:46
Ubuntu 8.04 Spamsnake - all SA scores 0.00 Thomas_Powers HOWTO-Related Questions 23 24th June 2008 17:37
Installation Error, Debian 3.1 yogi183 Installation/Configuration 6 23rd February 2007 16:11
ERROR: The PHP binary coming with ISPConfig does not work properly on your system W1SKCC Installation/Configuration 2 2nd February 2007 13:55


All times are GMT +2. The time now is 04:05.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.