Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 26th December 2010, 11:37
pjack pjack is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 14
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Apache stops working after about 20 minutes

Apache seems to just stop working after about 20 minutes and I have to restart the service. I saw this person with a similar issue

http://www.howtoforge.com/forums/sho...ghlight=apache

I don't know if this is my problem but I'm not sure how to go about fixing it or why it's doing this.

Any help please?
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Apache stops woring. azler.meh Installation/Configuration 5 27th December 2010 21:20
Possible httpd server attack, may need to harden ISPCONFIG or apache isn Server Operation 6 7th December 2010 11:56
Centos 4.4 32bit Hangs, High Server load 3cwired_com Server Operation 11 16th November 2006 15:47
Loadbalanced Apache Cluster Help brianwebb01 Installation/Configuration 2 18th October 2006 17:01
Server name change stops webmail working shajazzi Installation/Configuration 3 16th May 2006 16:00


All times are GMT +2. The time now is 05:23.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.