Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 24th December 2010, 23:33
tosmith1 tosmith1 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Updating Fedora12 will not run see error

This is the information on unexpected error when updating.
I do not know any programming language and do not understand this.
Any one else have this problem?

Error Type: <class 'yum.Errors.RepoError'>

Error Value: Error getting repository data for installed, repository not found

File : /usr/share/PackageKit/helpers/yum/yumBackend.py, line 3125, in <module>

main()

File : /usr/share/PackageKit/helpers/yum/yumBackend.py, line 3122, in main

backend.dispatcher(sys.argv[1:])

File : /usr/lib/python2.6/site-packages/packagekit/backend.py, line 710, in dispatcher

self.dispatch_command(args[0], args[1:])

File : /usr/lib/python2.6/site-packages/packagekit/backend.py, line 657, in dispatch_command

self.update_packages(only_trusted, package_ids)

File : /usr/share/PackageKit/helpers/yum/yumBackend.py, line 1948, in update_packages

signed = self._is_package_repo_signed(pkg)

File : /usr/share/PackageKit/helpers/yum/yumBackend.py, line 1437, in _is_package_repo_signed

repo = self.yumbase.repos.getRepo(pkg.repoid)

File : /usr/lib/python2.6/site-packages/yum/repos.py, line 121, in getRepo

'Error getting repository data for $s, repository not found' $ (repoid)
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 25th December 2010, 10:45
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,745 Times in 2,578 Posts
Default

Fedora 12 isn't supported anymore, that's why you get these repo errors: https://lists.fedoraproject.org/pipe...er/002895.html
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 25th December 2010, 18:09
tosmith1 tosmith1 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default Thank You

Thanks,
I did download and install 14 and it runs great. Now I just need to use and learn. Thanks very much.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Failed during pvmove, howto: set up software raid 1 on running LVM system sbh77 HOWTO-Related Questions 2 8th October 2010 01:11
Webmail problems with only one domain? compner Installation/Configuration 14 16th February 2010 17:59
mod_layout and php gd branov Installation/Configuration 8 2nd September 2009 16:51
Need help setting up domainpop with postfix kameelperdza Installation/Configuration 6 15th June 2009 08:49
Installation Fails... :( cyberstorm Installation/Configuration 1 15th January 2006 19:07


All times are GMT +2. The time now is 09:53.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.