Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 22nd December 2010, 15:30
splitice splitice is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Problem with multiserver

OK, Ive been trying to setup a secondary server with ISPConfig3 for a couple days now. First I fixed a bug in the source and Ill explain that.

The Bug
Part 1)
mysql_connect doesnt have the new_link parameter set as true, if you use the same mysql host for both slave and master then it will be treated as the same connection. *FIXED LOCALLY* will report to bug tracker

Part 2)
Only hostnames are compared to detirmine if the masterdb = localdb. Needs to compare hostname and database for people using replication like me.

The current problem
I have a feeling this bug caused the problems I am experiencing now.
None of the datalog entries (actions) are being executed on the server. When running "/usr/local/ispconfig/server/server.sh" with debug output I get the following every time.

Code:
s5:/usr/local/ispconfig/server/lib# /usr/local/ispconfig/server/server.sh
22.12.2010-15:24 - DEBUG - Set Lock: /usr/local/ispconfig/server/temp/.ispconfig_lock
22.12.2010-15:24 - DEBUG - Found 19 changes, starting update process.
22.12.2010-15:24 - DEBUG - Remove Lock: /usr/local/ispconfig/server/temp/.ispconfig_lock
finished.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Tags
multiserver

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Strange email problem for one of my domains... any help appreciated paulrobert_a Installation/Configuration 5 9th August 2010 14:15
BIG Problem Postfix issue admins Installation/Configuration 11 13th November 2009 10:05
TLS Problem admins Installation/Configuration 1 19th September 2009 10:55
postfix mysql on fedora core5 igongora Installation/Configuration 7 17th April 2007 04:40
SMTP TLS Problem with Mail Client dschmid Installation/Configuration 1 9th December 2005 01:56


All times are GMT +2. The time now is 10:13.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.