Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #11  
Old 14th December 2010, 03:02
Drex56 Drex56 is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 16
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

So I have found the file that puts in the "--ini" into the command. Its called "/usr/lib/uwsgi/init/snippets" and I couldn't see a problem with the syntax (which is "echo ${1: -3}" for those who care)...So I hacked it (badly!). mine now reads

"echo ini # ${1: -3}"

Just means I can only have INI files, no XML for me, not that I care.

Anyway, my thanks to Rocky for helping me out and hope this is helpful for some others out there!

Regards,

Drex

Last edited by Drex56; 14th December 2010 at 03:05. Reason: Damn my typos!
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Drex56 For This Useful Post:
Rocky (14th December 2010)
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Clamav issue with The Perfect SpamSnake - Ubuntu Jeos 9.10 Maxum HOWTO-Related Questions 7 21st March 2011 17:21
Connection timed out on intermail outgoing mails gouravgarg Server Operation 6 5th March 2010 21:31
MailScanner trouble with DBD-MYSQL sergio.arnaldo Server Operation 11 26th August 2009 19:08
Howtoforge the perfect Server(links) rini90 Installation/Configuration 0 14th December 2008 11:58
SpamSnake SpamAssassin not working? getrav HOWTO-Related Questions 5 24th June 2008 00:02


All times are GMT +2. The time now is 04:37.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.