#1  
Old 7th December 2010, 20:12
trexen trexen is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2008
Location: Stockholm
Posts: 169
Thanks: 15
Thanked 3 Times in 2 Posts
Smile domain name with

I have read something about punycode and IDN, but cant get it =)

i run Debian Lenny, ISPConfig 2.2.37, and have no ide how the get this to work ore maybe it work out of the box

does anyone have experiance of this, up in the north sweden/norway/danmark and soumi finland =)

i also run Bind9 on other Denian Lenny boxes


thanx
//Marcus
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 8th December 2010, 11:06
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 34,586
Thanks: 792
Thanked 4,983 Times in 3,903 Posts
Default

Just enter the domain name in punycode encoding. See e.g. punycode and IDN at wikipedia for details:

http://en.wikipedia.org/wiki/Interna...ed_domain_name
http://en.wikipedia.org/wiki/Punycode


Converter:

http://demo.icu-project.org/icu-bin/idnbrowser


Example:

Domain: mller.tld
in punicode: xn--mller-kva.tld
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.

Last edited by till; 8th December 2010 at 16:37.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to till For This Useful Post:
trexen (8th December 2010)
  #3  
Old 8th December 2010, 11:08
trexen trexen is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2008
Location: Stockholm
Posts: 169
Thanks: 15
Thanked 3 Times in 2 Posts
 
Default

Thanx Till, its working =)
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Postfix queue problem? murunix Server Operation 7 2nd May 2011 01:55
Postfix not forwarding for some domains flappy Installation/Configuration 3 21st November 2010 17:57
ERROR: Connection dropped by IMAP server. [Centos 5.4, courier imap,squirrel, etc] darevil HOWTO-Related Questions 7 9th June 2010 14:49
email issue for second domain configured ISPConfig3 mscomputing Installation/Configuration 1 10th November 2009 10:09
CentoS doesn't send the emails vaio1 Installation/Configuration 18 5th November 2008 17:51


All times are GMT +2. The time now is 07:15.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.