#1  
Old 3rd November 2010, 12:40
xstnc xstnc is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 15
Thanks: 2
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Mail just queue and stops

Hi!

I really hope someone can point me in the right direction on this one..
(Thanks again for the awesome help last time!)

No e-mail comes through to the mailboxes defined in ISPConfig3.
The logfile looks like this (ofcourse with correct hostname):

Nov 3 12:22:31 myhostname postfix/error[10404]: 0BD412FF08: to=, relay=none, delay=63083, delays=63083/0.6/0/0.04, dsn=4.4.1, status=deferred (delivery temporarily suspended: connect to 127.0.0.1[127.0.0.1]:10024: Connection refused)

And here is an example from the queue:

514AA2FEDD 604 Tue Nov 2 07:45:12 afriend@someotherdomain.com
(connect to 127.0.0.1[127.0.0.1]:10024: Connection refused)
me@mydomain.com

I have no idea why the mails just stopped passing through..

Does anyone have any pointers?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 3rd November 2010, 12:51
xstnc xstnc is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 15
Thanks: 2
Thanked 1 Time in 1 Post
 
Default Never mind..

Never mind my stupid question!
I have now found a neat button called "search"......

It was indeed the amavis acting up :P
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
10024, postfix, queue

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mail stops working briandelshasta General 12 20th January 2010 13:44
Server name change stops webmail working shajazzi Installation/Configuration 3 16th May 2006 16:00


All times are GMT +2. The time now is 06:46.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.