Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 27th April 2006, 21:34
teleriddler teleriddler is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 27
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Lightbulb Upgrade from 2.2.0 to 2.2.1 successful but SSL and IMAP stopped working

I recently upgarded from 2.2.0 to 2.2.1 on my Fedora Core 4 system. I had a few troubles to begin with but once I tried the install as the root user, running it out of the root directory it worked fine.

I am experiencing an odd problem though. My clients can login with with their e-mail clients just fine as long as SSL is turned off. But when SSL is turned on the clients cannot send or receive e-mail. IMAP is also not working with or without SSL turned on.

Steps I have taken so far:

I went back to the Fedora Core 4 Perfect Setup guide to double check the Postfix SSL section.

I check my main.cf file and all lines that should be added from the FC4PS are there.

I telneted into my localhost as port 25 and got the correct response from the server.

sals and imap services are running. I am a bit confused as where to look from here.

Any advice is welcome.

TR
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 16:17.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.