Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 25th October 2010, 17:04
xtremxpert xtremxpert is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 7
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Postfix question at installation (Bind & Dovecot)

Hi,

Installing IspConfig 3 (Bind and Dovecot on Lenny) I am facing a first issue. On the perfect setup, it show me that I have to answer two questions :

Code:
General type of mail configuration:*<-- Internet Site
System mail name:*<-- server1.example.com
But those question are not prompt to me. Do I have to dpkg-reconfigure postfix. If so, how does the answer differ from IspConfig 2.

Code:
General type of mail configuration: <-- Internet Site
System mail name: <-- server1.example.com
Root and postmaster mail recipient: <-- [blank]
Other destinations to accept mail for (blank for none): <-- server1.example.com, localhost.example.com, localhost.localdomain, localhost
Force synchronous updates on mail queue? <-- No
Local networks: <-- 127.0.0.0/8 [::ffff:127.0.0.0]/104 [::1]/128
Use procmail for local delivery? <-- Yes
Mailbox size limit (bytes): <-- 0
Local address extension character: <-- +
Internet protocols to use: <-- all
Thank you for your help
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 26th October 2010, 16:09
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,747 Times in 2,578 Posts
 
Default

Just accept the default values.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
ispconfig3, postfix

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Catchall and Forwarding not working simmo General 6 22nd March 2014 01:54
ftp authentication fails fooboo Installation/Configuration 34 26th March 2010 15:04
CGI and FormMail Cracklefish Installation/Configuration 17 13th October 2009 14:40
i dont recive any mail of any domain chua_jose Installation/Configuration 18 10th November 2008 19:55
CentoS doesn't send the emails vaio1 Installation/Configuration 18 5th November 2008 18:51


All times are GMT +2. The time now is 09:25.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.