Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 24th October 2010, 06:29
florix.net florix.net is offline
Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 42
Thanks: 4
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Squiralmail - webmail alias not working

Hi,

I installed ISPConfig 3.0.3 on ubuntu 10.04.

Everything is working fine except the http://www.domain.com/webmail link.

It shows a 404 not found record.

In /var/www i can see a symlink like this

lrwxrwxrwx 1 root root 24 Oct 23 03:56 webmail -> /usr/share/squirrelmail/

What could be the error?

Please suggest.

Richard
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Tags
webmail link squiralmail

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Postfix delivery problem erebus Installation/Configuration 8 29th July 2014 20:17
Webmail not working - ISPConfig 3 FadeOUT Installation/Configuration 9 13th October 2009 12:39
post fix error after a year aberrio Server Operation 5 5th May 2009 21:33
Server name change stops webmail working shajazzi Installation/Configuration 3 16th May 2006 16:00
Webmail alias aethiolas HOWTO-Related Questions 2 21st November 2005 18:21


All times are GMT +2. The time now is 04:24.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.