Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 19th September 2009, 20:16
gg.heato gg.heato is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Code:
# httpd -t
Syntax OK
#
and

Code:
# netstat -tap | grep http
tcp        0      0 *:81                        *:*                         LISTEN      2229/ispconfig_http
#
EDIT:
though i should add this too just in case
Code:
[root@node0 httpd]# cat error_log
(13)Permission denied: httpd: could not open error log file /var/www/web2/log/error.log.
Unable to open logs
(13)Permission denied: httpd: could not open error log file /var/www/web2/log/error.log.
Unable to open logs
(13)Permission denied: httpd: could not open error log file /var/www/web2/log/error.log.
Unable to open logs
[Sat Sep 19 17:20:50 2009] [notice] SELinux policy enabled; httpd running as context unconfined_u:unconfined_r:unconfined_t:s0-s0:c0.c1023
[Sat Sep 19 17:20:50 2009] [notice] suEXEC mechanism enabled (wrapper: /usr/sbin/suexec)
[Sat Sep 19 17:20:50 2009] [info] Init: Initialized OpenSSL library
[Sat Sep 19 17:20:50 2009] [debug] mod_so.c(246): loaded module auth_basic_module
[Sat Sep 19 17:20:50 2009] [debug] mod_so.c(246): loaded module auth_digest_module
[Sat Sep 19 17:20:50 2009] [debug] mod_so.c(246): loaded module authn_file_module
[Sat Sep 19 17:20:50 2009] [debug] mod_so.c(246): loaded module authn_alias_module
[Sat Sep 19 17:20:50 2009] [debug] mod_so.c(246): loaded module authn_anon_module
[Sat Sep 19 17:20:50 2009] [debug] mod_so.c(246): loaded module authn_dbm_module
[Sat Sep 19 17:20:50 2009] [debug] mod_so.c(246): loaded module authn_default_module
[Sat Sep 19 17:20:50 2009] [debug] mod_so.c(246): loaded module authz_host_module
[Sat Sep 19 17:20:50 2009] [debug] mod_so.c(246): loaded module authz_user_module
[Sat Sep 19 17:20:50 2009] [debug] mod_so.c(246): loaded module authz_owner_module
[Sat Sep 19 17:20:50 2009] [debug] mod_so.c(246): loaded module authz_groupfile_module
[Sat Sep 19 17:20:50 2009] [debug] mod_so.c(246): loaded module authz_dbm_module
[Sat Sep 19 17:20:50 2009] [debug] mod_so.c(246): loaded module authz_default_module
[Sat Sep 19 17:20:50 2009] [debug] mod_so.c(246): loaded module ldap_module
[Sat Sep 19 17:20:50 2009] [debug] mod_so.c(246): loaded module authnz_ldap_module
[Sat Sep 19 17:20:50 2009] [debug] mod_so.c(246): loaded module include_module
[Sat Sep 19 17:20:50 2009] [debug] mod_so.c(246): loaded module log_config_module
[Sat Sep 19 17:20:50 2009] [debug] mod_so.c(246): loaded module logio_module
[Sat Sep 19 17:20:50 2009] [debug] mod_so.c(246): loaded module env_module
[Sat Sep 19 17:20:50 2009] [debug] mod_so.c(246): loaded module ext_filter_module
[Sat Sep 19 17:20:50 2009] [debug] mod_so.c(246): loaded module mime_magic_module
[Sat Sep 19 17:20:50 2009] [debug] mod_so.c(246): loaded module expires_module
[Sat Sep 19 17:20:50 2009] [debug] mod_so.c(246): loaded module deflate_module
[Sat Sep 19 17:20:50 2009] [debug] mod_so.c(246): loaded module headers_module
[Sat Sep 19 17:20:50 2009] [debug] mod_so.c(246): loaded module usertrack_module
[Sat Sep 19 17:20:50 2009] [debug] mod_so.c(246): loaded module setenvif_module
[Sat Sep 19 17:20:50 2009] [debug] mod_so.c(246): loaded module mime_module
[Sat Sep 19 17:20:50 2009] [debug] mod_so.c(246): loaded module dav_module
[Sat Sep 19 17:20:50 2009] [debug] mod_so.c(246): loaded module status_module
[Sat Sep 19 17:20:50 2009] [debug] mod_so.c(246): loaded module autoindex_module
[Sat Sep 19 17:20:50 2009] [debug] mod_so.c(246): loaded module info_module
[Sat Sep 19 17:20:50 2009] [debug] mod_so.c(246): loaded module dav_fs_module
[Sat Sep 19 17:20:50 2009] [debug] mod_so.c(246): loaded module vhost_alias_module
[Sat Sep 19 17:20:50 2009] [debug] mod_so.c(246): loaded module negotiation_module
[Sat Sep 19 17:20:50 2009] [debug] mod_so.c(246): loaded module dir_module
[Sat Sep 19 17:20:50 2009] [debug] mod_so.c(246): loaded module actions_module
[Sat Sep 19 17:20:50 2009] [debug] mod_so.c(246): loaded module speling_module
[Sat Sep 19 17:20:50 2009] [debug] mod_so.c(246): loaded module userdir_module
[Sat Sep 19 17:20:50 2009] [debug] mod_so.c(246): loaded module alias_module
[Sat Sep 19 17:20:50 2009] [debug] mod_so.c(246): loaded module rewrite_module
[Sat Sep 19 17:20:50 2009] [debug] mod_so.c(246): loaded module proxy_module
[Sat Sep 19 17:20:50 2009] [debug] mod_so.c(246): loaded module proxy_balancer_module
[Sat Sep 19 17:20:50 2009] [debug] mod_so.c(246): loaded module proxy_ftp_module
[Sat Sep 19 17:20:50 2009] [debug] mod_so.c(246): loaded module proxy_http_module
[Sat Sep 19 17:20:50 2009] [debug] mod_so.c(246): loaded module proxy_connect_module
[Sat Sep 19 17:20:50 2009] [debug] mod_so.c(246): loaded module cache_module
[Sat Sep 19 17:20:50 2009] [debug] mod_so.c(246): loaded module suexec_module
[Sat Sep 19 17:20:50 2009] [debug] mod_so.c(246): loaded module disk_cache_module
[Sat Sep 19 17:20:50 2009] [debug] mod_so.c(246): loaded module file_cache_module
[Sat Sep 19 17:20:50 2009] [debug] mod_so.c(246): loaded module mem_cache_module
[Sat Sep 19 17:20:50 2009] [debug] mod_so.c(246): loaded module cgi_module
[Sat Sep 19 17:20:50 2009] [debug] mod_so.c(246): loaded module perl_module
[Sat Sep 19 17:20:51 2009] [debug] mod_so.c(246): loaded module php5_module
[Sat Sep 19 17:20:51 2009] [debug] mod_so.c(246): loaded module proxy_ajp_module
[Sat Sep 19 17:20:51 2009] [debug] mod_so.c(246): loaded module python_module
[Sat Sep 19 17:20:51 2009] [debug] mod_so.c(246): loaded module ssl_module
[Sat Sep 19 17:20:51 2009] [notice] Digest: generating secret for digest authentication ...
[Sat Sep 19 17:20:51 2009] [notice] Digest: done
PHP Warning:  PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/lib/php/modules/pdo_dblib.so' - /usr/lib/php/modules/pdo_dblib.so: undefined symbol: php_pdo_register_driver in Unknown on line 0
[Sat Sep 19 17:20:59 2009] [notice] mod_python: Creating 4 session mutexes based on 256 max processes and 0 max threads.
[Sat Sep 19 17:20:59 2009] [notice] mod_python: using mutex_directory /tmp
[Sat Sep 19 17:21:00 2009] [info] Init: Initialized OpenSSL library
[Sat Sep 19 17:21:01 2009] [notice] Apache/2.2.11 (Unix) DAV/2 PHP/5.2.9 mod_python/3.3.1 Python/2.5.2 mod_ssl/2.2.11 OpenSSL/0.9.8g mod_perl/2.0.4 Perl/v5.10.0 configured -- resuming normal operations
[root@node0 httpd]#
i followed the fedora 10 perfect server tutorial and still i get such errors. idk why.

Last edited by gg.heato; 20th September 2009 at 03:23.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #12  
Old 20th September 2009, 18:52
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,752 Times in 2,582 Posts
Default

Please disable SELinux.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #13  
Old 20th September 2009, 19:53
gg.heato gg.heato is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

oh geez i could have swore i had done that already. well that solved my problems thanks till and falko. you guys are the best.
Reply With Quote
  #14  
Old 6th October 2010, 15:52
Was33m Was33m is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default PLease help

Quote:
Originally Posted by akaiser View Post
The output of httpd -t is

Code:
Syntax OK
i am also having problem in apache service
pinging localhost says its alive
but when i try to run httpd -t . it says httpd not found
i have just installed the wamp server
any idea please help hurry.
Reply With Quote
  #15  
Old 7th October 2010, 15:20
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,752 Times in 2,582 Posts
Default

Did you install ISPConfig?

What are the outputs of
Code:
which apache
and
Code:
which apache2
?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #16  
Old 7th October 2010, 19:23
Was33m Was33m is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Talking It started working itself

Quote:
Originally Posted by falko View Post
Did you install ISPConfig?

What are the outputs of
Code:
which apache
and
Code:
which apache2
?
well thanks for your concern.
but my apache started working it self in the night.
i don't know what went wrong. apache just stopped i installed the apache service again and again i even installed a new windows but even that didn't worked. then in the night i started apache just to check weather its working or not and i was shocked it actually started working.
i happened twice with me.
i think it would be a magic.
any way it's working now.
Reply With Quote
  #17  
Old 15th November 2014, 06:15
gfornes gfornes is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default I need nelp with the same problem

Can anybody helpme with the same problem?
httpd -t
Code:
Sintax OK
netstat -tap
Code:
Active Internet connections (servers and established)
Proto Recv-Q Send-Q Local Address               Foreign Address             State       PID/Program name
tcp        0      0 *:smtps                     *:*                         LISTEN      893/exim
tcp        0      0 *:ftp                       *:*                         LISTEN      938/pure-ftpd (SERV
tcp        0      0 servidor9.XXXX.com:domain *:*                         LISTEN      679/named
tcp        0      0 localhost.localdomai:domain *:*                         LISTEN      679/named
tcp        0      0 *:ssh                       *:*                         LISTEN      698/sshd
tcp        0      0 servidor9.XXXX.com.ar:ssh 115.239.248.1:wms-messenger SYN_RECV    -
tcp        0      0 *:smtp                      *:*                         LISTEN      893/exim
tcp        0      0 localhost.localdomain:rndc  *:*                         LISTEN      679/named
tcp        0      0 *:trellisagt                *:*                         LISTEN      1061/cpdavd - accep
tcp        0      0 *:trellissvr                *:*                         LISTEN      1061/cpdavd - accep
tcp        0      0 *:imaps                     *:*                         LISTEN      916/dovecot
tcp        0      0 *:infowave                  *:*                         LISTEN      1069/cpsrvd (SSL) -
tcp        0      0 *:radsec                    *:*                         LISTEN      1069/cpsrvd (SSL) -
tcp        0      0 *:pop3s                     *:*                         LISTEN      916/dovecot
tcp        0      0 *:gnunet                    *:*                         LISTEN      1069/cpsrvd (SSL) -
tcp        0      0 *:eli                       *:*                         LISTEN      1069/cpsrvd (SSL) -
tcp        0      0 *:mysql                     *:*                         LISTEN      6712/mysqld
tcp        0      0 *:submission                *:*                         LISTEN      893/exim
tcp        0      0 *:pop3                      *:*                         LISTEN      916/dovecot
tcp        0      0 *:nbx-ser                   *:*                         LISTEN      1069/cpsrvd (SSL) -
tcp        0      0 *:imap                      *:*                         LISTEN      916/dovecot
tcp        0      0 *:nbx-dir                   *:*                         LISTEN      1069/cpsrvd (SSL) -
tcp        0    860 servidor9.XXXX.com.ar:ssh host060-142.cvci.com.:51616 ESTABLISHED 6310/sshd
tcp        0      0 servidor9.XXXX.com.:imaps host060-142.cvci.com.:52736 ESTABLISHED 967/dovecot/imap-lo
tcp        0      0 servidor9.XXXX.com.:imaps host060-142.cvci.com.:52737 ESTABLISHED 967/dovecot/imap-lo
tcp        0      0 servidor9.XXXX.com.:imaps host060-142.cvci.com.:51404 ESTABLISHED 967/dovecot/imap-lo
tcp        0      0 servidor9.XXXX.com.:imaps host060-142.cvci.com.:52694 ESTABLISHED 967/dovecot/imap-lo
tcp        0      0 servidor9.XXXX.com.:imaps host060-142.cvci.com.:51413 ESTABLISHED 967/dovecot/imap-lo
tcp        0      0 servidor9.XXXX.com.:imaps host060-142.cvci.com.:51405 ESTABLISHED 957/dovecot/imap-lo
I've upgraded the MySQL and when i reboot the server gracefully I didn't started.
After executing "service httpd start" (in the ssh), then httpd status says
Code:
Looking up localhost
Making HTTP connection to localhost
socket failed: family 10 addr ::1 port 80.
Alert!: Unable to connect to remote host.

lynx: Can't access startfile http://localhost/whm-server-status
the same thing executing apachectl
Code:
The 'links' package is required for this functionality.
Could it be a problem of memory? the server has 512 Mb.

Thanks!

Last edited by gfornes; 15th November 2014 at 06:19.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
postfix problems with smtp linkdeb Server Operation 13 15th March 2014 18:58
Can't connect to Courier-IMAP dekat Server Operation 11 2nd May 2007 16:00
maildir not created t_ras Installation/Configuration 3 1st July 2006 13:52
Internet Mail Problem deezone Installation/Configuration 9 22nd February 2006 22:09
Virtual Users + Domains With Postfix etc. byw HOWTO-Related Questions 6 20th February 2006 11:10


All times are GMT +2. The time now is 06:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.