#1  
Old 6th October 2010, 11:00
milk1984 milk1984 is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Thumbs down Ispconfig 3 server down :(

Hi, first of all i'm sorry for my english..

I'm having strange problem on my server hosted on hetzener, yesterday eveningi Went to the ispconfig3 System > Server Config and i check the box of my network configuration that before are unchecked... Bad thing... server now are down.. i can't reach it with ssh or in any other mode, the only way for reach it are using rescue hetzener system that work but when i came into my server in rescue mode i can't find anything strange..

i've read this post

http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=49257

i look into my server table in dbispconfig the only difference are between the post are that server config are write in the table.. than i delete it and i unchecked the box in Server Config but nothing change if i stop the rescue system the server isn't reachable and it's down .

in other tries via rescue system i control intefaces file but it seem normal and for resolv.conf are the same. i 've tried to uninstall ispconfig but i think that i've delete directory in tmp, then i download it, after i tried to uninstall ispconfig with the uninstall.php but not working...

Help! my custumer are Hungry and i don't know where the problem

if i delete db for reinstall isp after i resolve?

thank you very much

Milk1984
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 6th October 2010, 11:51
milk1984 milk1984 is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default i think i resolve

ok i think that the problem are that intefaces file are overwritten by ispconfig than if i recharge original conf i think that all should work..

now i tried

Thank yuo so much

Milk1984
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ubuntu Server, postfix, gmail relay sjau Server Operation 3 14th December 2010 18:20
ISPConfig3 mail doesn't work Marr General 6 1st September 2010 09:32
Can't Ping over VPN RoMiONeT Server Operation 2 4th July 2010 00:19
Problem with keeping Apache alive bobeq Server Operation 3 29th November 2007 16:11
Rejecting outbound mail tristanlee85 General 11 20th May 2007 17:04


All times are GMT +2. The time now is 15:21.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.