Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 28th September 2010, 06:55
LinuxOnMyMac LinuxOnMyMac is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Fixing 404 Not Found Errors on Apache on Centos 5 x86_64 Dedi

Hi,

I know there's something I need to do to be able to get access to my blog directories on my Centos 5.4 x86_64 dedicated server. I have set up subdirectories like "www.thisismyblog.com/blogdirectory" and, when I put that URL into the browswer window on either my Mac or Windows boxes, I get "404 Not Found. The requested URL /blogdirectory was not found on this server".

I've made sure the group/user permissions match the apache server (using chown) and the directories contain the wordpress software files.

The content is in "/var/www/html" and I haven't configured the <Directory /> settings beyond the default. Further it's configured not to allow overrides, but "order allow, deny" and "Allow from all".

My question is what Apache config file settings may affect my ability to access to my server's subdirectories?

Is there anything else I should know or consider?

What would help me best is solutions-oriented responses so I can get access to the content in my blog subdirectories and get my blogs live. Thank you.

Lady Techie
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Tags
404, apache, centos 5.4, x86_64

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig 3 - back-res a Backup and Restore script go0ogl3 Plugins/Modules/Addons 222 26th August 2014 06:00
CENTOS 5 Ping Problem gAnDo Server Operation 11 28th March 2008 21:58
Network questions regarding Ubuntu Server lubod Installation/Configuration 7 3rd January 2007 19:53
log files, rotation and emailing them hairydog2 General 65 11th October 2006 14:18
Problem with the installation of Dokeos (LMS) in ISPConfig jofranco General 4 28th April 2006 01:45


All times are GMT +2. The time now is 03:24.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.