Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 25th April 2006, 15:02
krishol krishol is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Location: Kathmandu
Posts: 36
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via MSN to krishol
Default problem on home directory of a user

guys,
As per administrator mannual 2.2.9, each user of a site can create their own page and see their page using the URL http://www.domain.tld/users/[user]and if no page has been created, it should display the default index page of his web directory.
I can login FTP of non administrator user, there is index (default, which i have created from ISPConfig->management) page on his "web" directory too. but the problem is when I try to visit the URL
http://www.domain.tld/users/[user], the following error occors
-----404 Error - File not found!-------
I can't understand, what is this....please suggest me.....
Thankx for your time
__________________
Krishol Poudel
http://www.krishol.com.np
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 25th April 2006, 16:41
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,749 Times in 2,579 Posts
 
Default

Is mod_alias enabled in your Apache?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
error compiling php5 florianrieder Installation/Configuration 3 23rd March 2006 19:41
Next error while installing ISPconfig my-webhosting Installation/Configuration 1 12th March 2006 15:30
setup fails on debian 3.1 dtrumbower Installation/Configuration 7 7th March 2006 14:42
Update to 2.2.0 question brianetilley Installation/Configuration 10 4th March 2006 18:02
ISP install problems Debian sarge 3.1 lerra Installation/Configuration 1 5th January 2006 17:37


All times are GMT +2. The time now is 22:11.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.