Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 19th September 2010, 13:35
DragonZeal DragonZeal is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default VMware Server 2.0.2-x On Ubuntu Server 10.04 With VMware Remote Console Plug-in

Hi

I followed the howto VMware Server 2.0.2-x On Ubuntu Server 10.04 With VMware Remote Console Plug-in

I completed Step Two and now I'm at Step Three.
Before proceeding I'm wondering if I could install Chrome on the Ubuntu Server itself.

What I want to do:
Having my DELL E6500 with an Ubuntu-Server and VMware Server.
When logging in having the Remote page to the VMware Server displayed.

You could say that I would have a mobile VMware Server.

This way I can have Windows 7 x64, Windows 7 x86, Windows XP x86 and Ubuntu-Desktop running on my machine and switch easily between them.

Also this way only 420Mb of RAM is used and 3580Mb of RAM is free for my VM's.

Is there a way to do this?

If not installing VMware ESXi would be allot more interesting and easier.
Not that this installation was complicated at all.
It's explained as it should be.

I'm also going to install Windows 7 x64 with VMware Server to see how much RAM is used.
And maybe I'll test it with Ubuntu-Desktop.

Now to the point.

Is there a way to install Chrome which starts directly when I log in?
Having the remote page for the VMware Server can be done in Chrome itself off course.

Hopefully somebody is trying to do the same as me.

Any help would be thankful.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
php Apps email not going through palkat General 8 21st September 2011 06:35
Statistic not working mzo Installation/Configuration 49 20th April 2011 13:19
The Perfect Server - Ubuntu Lucid Lynx (Ubuntu 10.04) [ISPConfig 2] - Install Samba donbzm2 HOWTO-Related Questions 1 16th July 2010 07:53
Webmail Relay Error palkat General 17 23rd April 2006 19:12
The Perfect Setup Suse 9.3 - Postfix problems new_bee05 HOWTO-Related Questions 20 25th November 2005 03:30


All times are GMT +2. The time now is 08:06.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.