Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #21  
Old 17th September 2010, 23:23
malou malou is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
I managed to get it fixed.

Thank you
For those like me who found this thread with google, I has the exact same problem as Spikes. I managed to fix it with a simple reinstall of bind9 (apt-get purge bind9, apt-get install bind9).

I had this issue again today and simply restarted bind9 and it did it.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPconfig setup - DNS, router and general access problems ingvar Installation/Configuration 6 31st July 2010 13:13
ISPConfig installation into multiple OpenVZ containers letezo Installation/Configuration 11 3rd March 2009 22:47
use external dns nameservers CONFUSED bobwdn Installation/Configuration 11 9th February 2009 14:50
DNS stop working MZH General 3 22nd February 2008 11:10
How to host own DNS Service in remote ISPConfig server? zenny Installation/Configuration 3 4th January 2007 15:15


All times are GMT +2. The time now is 18:07.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.