Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 16th September 2010, 21:10
cante93 cante93 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: Switzerland
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question Getmail problem

hello, follow the tutorial http://www.howtoforge.com/perfect-se...nx-ispconfig-3 I could install everything is ok.
The only problem is that getmail does not transfer messages from the server of my ISP to the local users.
In the log file cronjob I reads:

Deprecated PHP:Comments starting with '#' are deprecated in / etc/php5/cli/conf.d/mcrypt.ini online 1 in Unknown on line 0
Deprecated PHP: Comments starting with '#' are deprecated in / etc/php5/cli/conf.d/imagick.ini in Unknown on line 1 on line 0 "

which is repeated continuously for several pages.

I think its the wrong configuration GetMail.

Forgive me if I write a number of errors, but my mother tongue is not English.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Strange email problem for one of my domains... any help appreciated paulrobert_a Installation/Configuration 5 9th August 2010 14:15
BIG Problem Postfix issue admins Installation/Configuration 11 13th November 2009 10:05
TLS Problem admins Installation/Configuration 1 19th September 2009 10:55
postfix mysql on fedora core5 igongora Installation/Configuration 7 17th April 2007 04:40
SMTP TLS Problem with Mail Client dschmid Installation/Configuration 1 9th December 2005 01:56


All times are GMT +2. The time now is 18:11.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.