Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 8th September 2005, 15:39
ProTrooper ProTrooper is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 36
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Email bouncing

I set up a server using the FC4 Perfect Setup guide. Once I was finished I can send email, but once I replied I recieved this message:
Quote:
This is the Postfix program at host wsip-68-110-129-76.ga.at.cox.net.

I'm sorry to have to inform you that your message could not
be delivered to one or more recipients. It's attached below.

For further assistance, please send mail to <postmaster>

If you do so, please include this problem report. You can
delete your own text from the attached returned message.

The Postfix program

<james@wsip-68-110-129-76.ga.at.cox.net> (expanded from <james@antrat.com>):
mail for wsip-68-110-129-76.ga.at.cox.net loops back to myself


Final-Recipient: rfc822; james@wsip-68-110-129-76.ga.at.cox.net
Original-Recipient: rfc822; james@antrat.com
Action: failed
Status: 5.0.0
Diagnostic-Code: X-Postfix; mail for wsip-68-110-129-76.ga.at.cox.net loops
back to myself
And in the log:
Code:
postfix/smtpd[28641]: BA92D607F3: client=zproxy.gmail.com[64.233.162.196]
postfix/cleanup[28645]: BA92D607F3: message-id=<76a09fa3050908061867c60702@mail.gmail.com>
postfix/qmgr[30022]: BA92D607F3: from=<protrooper@gmail.com>, size=1240, nrcpt=1 (queue active)
postfix/smtpd[28641]: disconnect from zproxy.gmail.com[64.233.162.196]
postfix/smtp[28646]: BA92D607F3: to=<james@wsip-68-110-129-76.ga.at.cox.net>, orig_to=<james@antrat.com>, relay=none, delay=0, status=bounced (mail for wsip-68-110-129-76.ga.at.cox.net loops back to myself)
postfix/cleanup[28645]: EE703607F5: message-id=<20050908131804.EE703607F5@wsip-68-110-129-76.ga.at.cox.net>
postfix/qmgr[30022]: EE703607F5: from=<>, size=3250, nrcpt=1 (queue active)
postfix/qmgr[30022]: BA92D607F3: removed
postfix/smtp[28646]: EE703607F5: to=<protrooper@gmail.com>, relay=gmail-smtp-in.l.google.com[64.233.185.27], delay=2, status=sent (250 2.0.0 OK 1126185486 g3si455440wra)
postfix/qmgr[30022]: EE703607F5: removed
And I checked the DNS entry to make sure the MX record was set up properly:
Code:
(snip)

  MX      10 mail.antrat.com.

antrat.com.      A        68.110.129.76
www       A       68.110.129.76
mail       A       68.110.129.76
Any idea why this is happening?
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hiding email addresses myles Programming/Scripts 5 1st December 2008 12:09
How can I use email addresses for usernames skeeta Installation/Configuration 28 31st July 2006 16:06
Help forward root email to me domino Technical 10 2nd May 2006 15:01
email client configuration davidg General 3 22nd August 2005 16:40
Monitor Email Traffic mike Server Operation 1 9th May 2005 16:15


All times are GMT +2. The time now is 03:50.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.