#1  
Old 12th August 2010, 05:15
bswinnerton bswinnerton is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Connecticut, US
Posts: 502
Thanks: 51
Thanked 16 Times in 13 Posts
Default It Works for all users

Hi there,

I've just moved to a new server and used one of Till's posts to backup all of the data and move it to the new server:

Quote:
You need to backup /var/vmail, /var/www (or the place where you stored the websites), the ispconfig database, all mysql databases of the websites incl. the "mysql" database, the users and passwords in /etc/passwd and /etc/group. Make sure that you backup the directories with preserved permoissions.
Now, I've done all that but for some reason I keep getting the It Works! Default apache page on all of my client sites. It appears as though /etc/apache2/sites-enabled doesn't have any of my clients in there. Should I also take that from the old server, or should ISPConfig be automatically creating it?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 12th August 2010, 15:31
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,504
Thanks: 813
Thanked 5,265 Times in 4,129 Posts
Default

Edit every site in ispconfig, change a value e.g. quota and click on save.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 12th August 2010, 16:56
bswinnerton bswinnerton is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Connecticut, US
Posts: 502
Thanks: 51
Thanked 16 Times in 13 Posts
Default

Well, I'm stuck. I can't log into ISPConfig. I copied over the ispconfig database from my old server and overwrote the one that was on this server, so I assume that's what caused the problem. I can't login as admin (or any other user for that matter), I get: Username or Password wrong.1.

Now I've reset all of the passwords using MD5, but still can't get into ISPConfig. Perhaps it's an issue with the ispconfig mysql user. What is the default password for it? Can I reset it?
Reply With Quote
  #4  
Old 12th August 2010, 17:02
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,504
Thanks: 813
Thanked 5,265 Times in 4,129 Posts
Default

Looks as if you have overwritten the mysql user table or copied the ispconfig files over to the new server. To fix this, download ispconfig and run the update.php script and choose to reconfigure services during update.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #5  
Old 12th August 2010, 17:45
bswinnerton bswinnerton is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Connecticut, US
Posts: 502
Thanks: 51
Thanked 16 Times in 13 Posts
Default

I've decided to just redo the server. What exactly should I be pulling from the old server?

Right now I'm thinking:

/var/www/
/var/vmail/
/etc/passwd
/etc/shadow
/etc/group

ISPConfig MySQL Database
Website Databases

Should I also be replacing the mysql database titled "MySQL"?
Reply With Quote
  #6  
Old 13th August 2010, 15:14
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by bswinnerton View Post
I've decided to just redo the server. What exactly should I be pulling from the old server?

Right now I'm thinking:

/var/www/
/var/vmail/
/etc/passwd
/etc/shadow
/etc/group

ISPConfig MySQL Database
Website Databases
If you use BIND and host zones on it, you should also back up named.conf and the zonefiles directory.

Quote:
Originally Posted by bswinnerton View Post
Should I also be replacing the mysql database titled "MySQL"?
Yes.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with Clamav + samba configuration wammy28 HOWTO-Related Questions 8 31st January 2009 19:12
Cacti and ISPConfig: Monitoring Tool VMartins Tips/Tricks/Mods 11 9th August 2008 18:37
NIC Issues latcarf Installation/Configuration 15 6th January 2008 16:45
Junk mail and spamassassin... sthompson Installation/Configuration 4 27th December 2006 16:11
ssh chroot works, but no scp for chroot users zokahn HOWTO-Related Questions 5 30th January 2006 09:33


All times are GMT +2. The time now is 23:46.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.