Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 8th September 2005, 13:58
linuxfast linuxfast is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 43
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Cool Can't get control panel in browser

Firstly, congrats on a superb project and a superb "perfect guide for FC4".

I have successfully installed ISPConfig with no problems (using http:// for ISPConfig)
I have installed twice since, selecting the option to use the control panel through SSL (https://) and encountered the same problem.

Incidentally, the domain I have used is a FQDN but I am behind a router, as such I have a line in my hosts file which is:

192.168.1.100 www.mydomain.com www mydomain.com

This line appears both on my FC4/ISPconfig server and my local client machine.

When I put http://mydomain.com:81/ into my browser, I get as expected:
------------------------------------
Bad Request
Your browser sent a request that this server could not understand.
Reason: You're speaking plain HTTP to an SSL-enabled server port.
Instead use the HTTPS scheme to access this URL, please.


Hint: https://mydomain.com:81/
------------------------------------

When I put https://mydomain.com:81 I get:

The page cannot be displayed


Any ideas ?

Just checked the logs and also tried to access the page using lynx on the server.
The logs show no requests from my machine using SSL, but shows http:// requests.
When using lynx it does the certificate thing and then goes to login.php, so obviously a network problem ?
Not sure what though !

Last edited by linuxfast; 8th September 2005 at 14:17.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem opening firewall port weedguy General 15 12th August 2005 02:05


All times are GMT +2. The time now is 12:07.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.