Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 8th August 2010, 05:18
dedy_vanroyen dedy_vanroyen is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default cant access domain from client

i was installed ispconfig 3 and tested from local area connection
and i have done create client+domain+site...
when i try access domain+site from server(ispconfig) there's no problem but i cannot access domain+site from client1
this is my topologi:

server(ispconfig)-----Hub------client1



anyone have ideas?help me...?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 8th August 2010, 12:19
Toucan Toucan is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 479
Thanks: 78
Thanked 40 Times in 34 Posts
 
Default

How are you trying to access the site from the client?

I suspects dns, or rather lack of it is to blame. If you have not set up dns your client will not know where yourdomain.com is.

The quick and easy solution is to edit the hosts file on the client. I think the directory try is:
Windows, system32,drivers, etc... Then edit host to add the line:
Your.server.ip. Your.domain.com

That way the client will know where to find your site.

But you can't do that to every client in the world! That's why you need dns, so everyone knows where that site is held.

Do a search on the site for name server +ispconfig + fasthosts, godaddy, schlundtech.

I'm really guessing your problem as you've not provided much detail.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Relay access denied: Using Outlook as mail client tylerishappy Installation/Configuration 2 26th May 2010 19:35
Cannot send or receive mail farbrorc Installation/Configuration 6 24th January 2010 11:56
Step by step email setup for domain & clients aurasdoom Installation/Configuration 17 19th January 2010 12:25
Admin and client access to ispconfig with SSL indesco Installation/Configuration 1 20th April 2009 11:39
SSL related problems senzapaura Installation/Configuration 45 25th March 2006 14:15


All times are GMT +2. The time now is 06:38.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.