Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 3rd August 2010, 02:06
kieron kieron is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 12
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Localhost lookups in system log

Hi
I have noticed a lot of localhost lookups mainly pointing to PHPMyAdmin but this week i have also noticed lookups with the server external IP.
Not to sure why this is happening an explanation would help here if possible thx in advance

localhost||||1155||||87.194.131.22 - - [03/Aug/2010:05:48:41 +0100] "GET / HTTP/1.1" 200 1155 "-" "-"
localhost||||1155||||87.194.131.22 - - [03/Aug/2010:05:53:41 +0100] "GET / HTTP/1.1" 200 1155 "-" "-"
localhost||||1155||||87.194.131.22 - - [03/Aug/2010:05:58:41 +0100] "GET / HTTP/1.1" 200 1155 "-" "-"
localhost||||1155||||87.194.131.22 - - [03/Aug/2010:06:03:41 +0100] "GET / HTTP/1.1" 200 1155 "-" "-"
localhost||||1155||||87.194.131.22 - - [03/Aug/2010:06:08:41 +0100] "GET / HTTP/1.1" 200 1155 "-" "-"
localhost||||1155||||87.194.131.22 - - [03/Aug/2010:06:13:41 +0100] "GET / HTTP/1.1" 200 1155 "-" "-"
localhost||||1155||||87.194.131.22 - - [03/Aug/2010:06:18:41 +0100] "GET / HTTP/1.1" 200 1155 "-" "-"
localhost||||1155||||87.194.131.22 - - [03/Aug/2010:06:23:42 +0100] "GET / HTTP/1.1" 200 1155 "-" "-"
localhost||||1155||||87.194.131.22 - - [03/Aug/2010:06:28:41 +0100] "GET / HTTP/1.1" 200 1155 "-" "-"
localhost||||1155||||87.194.131.22 - - [03/Aug/2010:06:33:42 +0100] "GET / HTTP/1.1" 200 1155 "-" "-"
localhost||||1155||||87.194.131.22 - - [03/Aug/2010:06:38:42 +0100] "GET / HTTP/1.1" 200 1155 "-" "-"
localhost||||1155||||87.194.131.22 - - [03/Aug/2010:06:43:42 +0100] "GET / HTTP/1.1" 200 1155 "-" "-"
localhost||||1155||||87.194.131.22 - - [03/Aug/2010:06:48:42 +0100] "GET / HTTP/1.1" 200 1155 "-" "-"
localhost||||1155||||87.194.131.22 - - [03/Aug/2010:06:53:42 +0100] "GET / HTTP/1.1" 200 1155 "-" "-"

Im not sure how to stop my own ip for server from doing this and whether it is a problem to be worried about.
The Server Ip localhost lookups are not recorded in the apache error logs.


But all of this type are recorded in apache error logs

localhost||||399||||210.83.230.158 - - [02/Aug/2010:22:22:11 +0100] "GET /nosuichfile.php HTTP/1.1" 404 399 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.2.6) Gecko/20100625 Firefox/3.6.6"
localhost||||406||||210.83.230.158 - - [02/Aug/2010:22:22:12 +0100] "GET /noxdir/nosuichfile.php HTTP/1.1" 404 406 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.2.6) Gecko/20100625 Firefox/3.6.6"
localhost||||405||||210.83.230.158 - - [02/Aug/2010:22:22:12 +0100] "GET /PMA/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 405 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.2.6) Gecko/20100625 Firefox/3.6.6"
localhost||||409||||210.83.230.158 - - [02/Aug/2010:22:22:12 +0100] "GET /PMA2005/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 409 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.2.6) Gecko/20100625 Firefox/3.6.6"
localhost||||413||||210.83.230.158 - - [02/Aug/2010:22:22:13 +0100] "GET /admin/mysql/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 413 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.2.6) Gecko/20100625 Firefox/3.6.6"
localhost||||418||||210.83.230.158 - - [02/Aug/2010:22:22:13 +0100] "GET /admin/phpmyadmin/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 418 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.2.6) Gecko/20100625 Firefox/3.6.6"
localhost||||411||||210.83.230.158 - - [02/Aug/2010:22:22:13 +0100] "GET /admin/pma/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 411 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.2.6) Gecko/20100625 Firefox/3.6.6"
localhost||||407||||210.83.230.158 - - [02/Aug/2010:22:22:14 +0100] "GET /admin/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 407 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.2.6) Gecko/20100625 Firefox/3.6.6"
localhost||||404||||210.83.230.158 - - [02/Aug/2010:22:22:14 +0100] "GET /db/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 404 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.2.6) Gecko/20100625 Firefox/3.6.6"
localhost||||409||||210.83.230.158 - - [02/Aug/2010:22:22:14 +0100] "GET /dbadmin/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 409 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.2.6) Gecko/20100625 Firefox/3.6.6"
localhost||||409||||210.83.230.158 - - [02/Aug/2010:22:22:15 +0100] "GET /myadmin/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 409 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.2.6) Gecko/20100625 Firefox/3.6.6"
localhost||||413||||210.83.230.158 - - [02/Aug/2010:22:22:15 +0100] "GET /mysql-admin/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 413 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.2.6) Gecko/20100625 Firefox/3.6.6"
localhost||||407||||210.83.230.158 - - [02/Aug/2010:22:22:15 +0100] "GET /mysql/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 407 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.2.6) Gecko/20100625 Firefox/3.6.6"
localhost||||412||||210.83.230.158 - - [02/Aug/2010:22:22:16 +0100] "GET /mysqladmin/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 412 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.2.6) Gecko/20100625 Firefox/3.6.6"
localhost||||414||||210.83.230.158 - - [02/Aug/2010:22:22:16 +0100] "GET /mysqlmanager/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 414 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.2.6) Gecko/20100625 Firefox/3.6.6"
localhost||||407||||210.83.230.158 - - [02/Aug/2010:22:22:16 +0100] "GET /p/m/a/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 407 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.2.6) Gecko/20100625 Firefox/3.6.6"
localhost||||407||||210.83.230.158 - - [02/Aug/2010:22:22:17 +0100] "GET /pHpMy/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 407 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.2.6) Gecko/20100625 Firefox/3.6.6"
localhost||||412||||210.83.230.158 - - [02/Aug/2010:22:22:17 +0100] "GET /pHpMyAdMiN/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 412 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.2.6) Gecko/20100625 Firefox/3.6.6"
localhost||||414||||210.83.230.158 - - [02/Aug/2010:22:22:17 +0100] "GET /php-my-admin/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 414 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.2.6) Gecko/20100625 Firefox/3.6.6"
localhost||||413||||210.83.230.158 - - [02/Aug/2010:22:22:18 +0100] "GET /php-myadmin/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 413 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.2.6) Gecko/20100625 Firefox/3.6.6"
localhost||||408||||210.83.230.158 - - [02/Aug/2010:22:22:18 +0100] "GET /phpMyA/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 408 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.2.6) Gecko/20100625 Firefox/3.6.6"
localhost||||411||||210.83.230.158 - - [02/Aug/2010:22:22:18 +0100] "GET /phpMyAdmi/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 411 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.2.6) Gecko/20100625 Firefox/3.6.6"
localhost||||419||||210.83.230.158 - - [02/Aug/2010:22:22:19 +0100] "GET /phpMyAdmin-2.10.0/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 419 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.2.6) Gecko/20100625 Firefox/3.6.6"
localhost||||419||||210.83.230.158 - - [02/Aug/2010:22:22:19 +0100] "GET /phpMyAdmin-2.11.1/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 419 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.2.6) Gecko/20100625 Firefox/3.6.6"
localhost||||420||||210.83.230.158 - - [02/Aug/2010:22:22:19 +0100] "GET /phpMyAdmin-2.11.10/scripts/setup.php HTTP/1.1" 404 420 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.2.6) Gecko/20100625 Firefox/3.6.6"

Last edited by kieron; 3rd August 2010 at 15:54.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The system is currently updating the configuration files. warlock General 8 21st February 2009 18:15
Daily mail logrotation?! schmidse Installation/Configuration 4 21st January 2008 13:55
Virtual Users And Domains With Postfix, Courier And MySQL (+ SMTP-AUTH, Quota, SpamAs FredZ HOWTO-Related Questions 11 24th February 2007 19:30
SuseFirewall expert pls help zacch Installation/Configuration 11 17th March 2006 04:24
External Email Getting Lost jash General 10 8th November 2005 21:55


All times are GMT +2. The time now is 13:34.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.