Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 28th July 2010, 12:09
Wojtek1 Wojtek1 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 36
Thanks: 1
Thanked 5 Times in 3 Posts
Default problem with /stats directory

Hi !
A little future request / bug depending of point of view.

If I'm not set stats password after visiting http://mydomain/stats i see 500 internal server error.
After setting password error changes from 500 to 403 Forbidden

I'm understand this, but it looks unprofessional... perhaps if password is not set
instead of error page 500 display page with info about necessary setting password ?
And instead of 403 Forbidden in time of creation website place in stats directory page with info i.e. nothing collected yet or something else ?

In my opinion this would be much better
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 28th July 2010, 12:13
abubin abubin is offline
Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 81
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

or "Stats disabled" message for sites with stats disabled. Provided option to disable stats.
Reply With Quote
  #3  
Old 28th July 2010, 12:23
Wojtek1 Wojtek1 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 36
Thanks: 1
Thanked 5 Times in 3 Posts
 
Default

or "stats disable" by default and to time proper password disable even create statistics. You will save server performace (in large hostings)
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
update failed loge Installation/Configuration 6 1st December 2007 17:53
Could not configure PHP ? Hacken Installation/Configuration 5 21st March 2007 08:58
Install Problem... roy_wiz678@yahoo.com.ph Installation/Configuration 2 15th July 2006 13:19
Mysterious Install Problem tgansert Installation/Configuration 5 9th May 2006 15:35
setup fails on debian 3.1 dtrumbower Installation/Configuration 7 7th March 2006 13:42


All times are GMT +2. The time now is 19:45.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.