#1  
Old 14th July 2010, 20:25
scandal32 scandal32 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 56
Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Sending Mail BUG?

Hi. Here's my problem (SERIOUS ONE). I have two servers (A and B). Both servers have ISPConfig 3 installed. ISPConfig Panel is on Server A. Both server has www and mail configured. I found SERIOUS BUG. If I send mail from SERVER A to SERVER B (via client or webpage) mail is DELIVERED to SERVER A! Even "GREETINGS MAIL" sended automaticly goes to SERVER A. I must say that my configuration assume that SERVER A is used to WEBPAGES and SERVER B as an MAILSERVER. Please HELP!

Temporarly I solved this problem by adding in line (on both servers) additional_conditions = and active = 'y' and server_id=1 (where "1" is server id) in etc/postfx/mysql-virtual_domains.cf file. IHowever this is temporarly solution. It works but I dont know if it is proper for ISP and how long it will work (probably till id changes).

Last edited by scandal32; 14th July 2010 at 22:59.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 15th July 2010, 15:46
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,747 Times in 2,578 Posts
Default

Are you sure you configured the mail domain on server2 only? It seems to me as if you configured it on server1 as well.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 15th July 2010, 22:56
scandal32 scandal32 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 56
Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default BUG Problem - supplement

Here's my description again:

I have two servers (A and B). Both servers have ISPConfig 3 installed. ISPConfig Panel is on Server A. Both server has www and mail configured. I have DOMAIN 1 (on server A) and DOMAIN 2 (on server B). I found SERIOUS BUG. If I send mail from DOMAIN 1 to DOMAIN 2 (via client or webpage) mail is DELIVERED LOCALY to SERVER A! (directory structure of DOMAIN 2 mail IS BEING automaticly created on SERVER 2). Even "GREETINGS MAIL" sended automaticly goes to SERVER A (Ssamew thing happens if I send an e-mail from domain 2 to domain 1). I must say that my configuration assume that SERVER A is used to WEBPAGES and SERVER B as an MAILSERVER. Please HELP!

Hope I was much precisious...
Reply With Quote
  #4  
Old 20th July 2010, 11:14
scandal32 scandal32 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 56
Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Help Plaese

Please anyone help me with problem I described. Any mail sended of webpage of my klients (via sendmail) doesn't work. Does anyone know the problem?
Reply With Quote
  #5  
Old 20th July 2010, 12:04
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,788
Thanks: 840
Thanked 5,612 Times in 4,423 Posts
 
Default

Quote:
Temporarly I solved this problem by adding in line (on both servers) additional_conditions = and active = 'y' and server_id=1 (where "1" is server id) in etc/postfx/mysql-virtual_domains.cf file. IHowever this is temporarly solution. It works but I dont know if it is proper for ISP and how long it will work (probably till id changes).
This is the correct solution. It has already been fixed like this in SVN some time ago.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cannot send or receive mail after setup 50CentOS HOWTO-Related Questions 3 11th June 2010 16:10
ERROR: Connection dropped by IMAP server. [Centos 5.4, courier imap,squirrel, etc] darevil HOWTO-Related Questions 7 9th June 2010 15:49
Sending emails with custom FROM email address merisor Installation/Configuration 4 8th February 2010 17:27
postfix, pop3 uvbnserved Server Operation 22 24th May 2009 22:00
Mail System Error - Returned Mail tristanlee85 General 16 16th March 2008 10:40


All times are GMT +2. The time now is 01:44.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.