Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 17th July 2010, 07:09
demortes demortes is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 71
Thanks: 6
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Confusion: Shell Users / Disappearing Logs

Greetings,

Anyone that can help give me direction, would be appreciated. First, information on my setup.

Running VirtualBox Headless mode with a service. VirtualBox contains a virtual machine with Ubuntu Server 10.04, installed with ISPConfig 3.

Installation was easy enough. My only grip, other than the issues I'm experiencing is the lack of automation. I digress, not the topic of discussion here, although if you have any topics that can help me automate or better explain automation in ISPConfig 3, more than happy to read.

Issue: When I first set up the website, I was able to view the /log/error.log to help me diagnose issues with suPHP (which I figured out the missing "'s in suphp.conf). Now the website works, but suddenly that error.log is gone from my FTP client (WinSCP). The directories, other than web, are empty. My root user see's the files in the SSH shell, but the client does not.

Issue two: Shell users don't see anything in their folders, no access to website or whatever. How do I check what needs to be set for this to happen?

Last edited by demortes; 17th July 2010 at 07:10. Reason: Adding second, related issue.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Tags
apache, disappear, error, logs

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Users created but cannot login (FTP and shell) baskin General 13 18th December 2009 20:05
Problem with Clamav + samba configuration wammy28 HOWTO-Related Questions 8 31st January 2009 19:12
Cacti and ISPConfig: Monitoring Tool VMartins Tips/Tricks/Mods 11 9th August 2008 18:37
NIC Issues latcarf Installation/Configuration 15 6th January 2008 16:45
Junk mail and spamassassin... sthompson Installation/Configuration 4 27th December 2006 16:11


All times are GMT +2. The time now is 16:15.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.