Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 30th June 2010, 00:37
joss.eve joss.eve is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Wink [FINE] error: the domain must be unique

Hi,
I understand your logic for the creation of subdomains.
So i created a website "mydomain.com" with option auto sub domain "*." and a another website "sub.mydomain.com", a message error said: the domain must be unique!

So what is the solution?

create first domain with www.domaine.com and second sub.domain.com ?

thanks

--- edit----
Arf ... the refresh is too long. There are the same domain into apache before my modification...

how to modify the frequence refresh of apache ?
thanks

---------
ispconfig 3.0.2.2, ubuntu 10.4, nutsmail

Last edited by joss.eve; 30th June 2010 at 01:23.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 30th June 2010, 10:03
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,421
Thanks: 812
Thanked 5,205 Times in 4,081 Posts
 
Default

You can not use subdomain * and then create another subdomain of the same domain, as subdomain * will catch all requests. Instead of subdomain *, select subdomain www.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Postfix queue problem? murunix Server Operation 7 2nd May 2011 01:55
ERROR: Connection dropped by IMAP server. [Centos 5.4, courier imap,squirrel, etc] darevil HOWTO-Related Questions 7 9th June 2010 14:49
Sending mail ISPConfig 3 but not receivind catza Installation/Configuration 20 19th May 2010 12:47
email issue for second domain configured ISPConfig3 mscomputing Installation/Configuration 1 10th November 2009 10:09
CentoS doesn't send the emails vaio1 Installation/Configuration 18 5th November 2008 17:51


All times are GMT +2. The time now is 22:16.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.